Annonce
Kultur

Anmeldelse: Styrtdykkende Medina-show

Medina Smuk Fest 2015

»Har hun trusser på?« De to unge veninder tæt på scenen strakte begge hals, da Medina som en anden gudinde steg op fra den enorme hightech scene-opbygning under torsdagens koncert på Smukfest.

Annonce

Spørgsmålet skyldtes sangerindens utrolig korte sag, hun bar foroven.

Det nederste af hende var domineret af et par ligeså utroligt høje og langskaftede støvler. Ikke ulig den slags, Stig Pedersen fra D-A-D skvattede i under en koncert på Aarhus Havn for et par måneder siden.

Den imponerende indianerfjerdragt på hovedet kunne hun såmænd også snildt have fundet i Stig Pedersens velassorterede garderobe.

I en bombastisk blanding af Skrillex-dubstep og tunge rockriffs skridtede den 32-årige stjerne scenen op.

Med sig havde hun en blond, langhåret guitarist, der var som taget ud af et svensk letmetal-band fra 90'erne; en trommeslager, en korsanger, to fyre på keyboards samt i ny og næ to veloplagte dansere.

Gennembrudshittet fra 2008 »Kun For Mig« var startskuddet til »en fucking fed fest, hvor vi bare skal skrige lungerne ud«, som Medina opfordrede os til.

Omgivet af unge kvinder, der råbte og skreg samtlige tekster ud, alt imens de spejlede sig i Medinas smerte, måtte skribenten her i etaper trække sig længere og længere tilbage i det hastigt voksende bølgende hav af publikum.

Medina gjorde gentagende gange opmærksom på, at hun var »fucking glad for at være her«, og at hun havde set frem til den her dag »i fucking lang tid«.

»Synd For Dig«, holdt i stram snor, og den fremragende »Kl. 10« lovede sådan set godt.

Akkurat ligesom »Ud Af Mørket« med en gæsteoptræden af Shaka Loveless holdt safterne i kog.

Så skulle vi høre en splinterny sang, der endnu ikke har nogen titel. I balladen, med akkustisk guitar og uden trommer, sang Medina blandt andet »jeg tror, jeg fucking elsker dig«.

Herfra tørrede den våde drøm om en himmelsk pop-stund desværre noget ud.

»Ensom«, »Velkommen til Medina«, »Jalousi« samt ikke mindst »Giv Slip«, der lød som en sikker bundplacering i Dansk Melodi Grand Prix, styrtdykkede festen.

Men det var de skrigende veninder sikkert langt fra fucking enig i.

Medina, Rytmescenen, torsdag

Der er flere anmeldelser, reportager, nyheder og fotogallerier på vores store tema om Smukfest

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce