Annonce
Livsstil For abonnenter

Hun er tv-producent, formand for adelige og kan klippe får: Anna von Lowzow hænger sig ikke i titler

Anna von Lowzow elsker at komme hjem til Estruplund på Djursland torsdag aften og være på godset, inden turen går tilbage til København og arbejdet på Nordisk Film. Foto: Lasse Olsson
Anna von Lowzow lever i en weekendtaske, for hun deler sit liv mellem tv-arbejde i København og landlivet på godset Estruplund på Djursland. Hun står bag en række tv-dokumentarer blandt andet den prisbelønnede "En kongelig familie", og snart kommer "Prins Joachim fortæller" om vores danske værdier. Mød kvinden, der er formand for de adelige, kan klippe et får, og som ikke hænger sig i titler.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce