Annonce
Navne

Ansat som privatkundechef i Andelskassen

Michael Nygaard Holst er ansat som ny privatkundechef i Andelskassen i Aarhus. Pressefoto

Nyt job: Michael Nygaard Holst er ansat som ny privatkundechef i Andelskassen i Aarhus.

Som privatkundechef og souschef i Andelskassen i Aarhus får han det primære ansvar for privatkundeafdelingen i Andelskassen. Derudover vil han også have en mindre kundeportefølje.

De seneste fem år har Michael Nygaard Holst arbejdet ved BankNordik i Aarhus som souschef. Før det arbejdede han fire år i Sydbank, hvor han også er udlært. Han har snust til erhvervssegmentet, men det er de private kunder og den gode helhedsrådgivning, han brænder for, fremgår det af en pressemeddelelse fra Andelskassen.


Der er meget fra sportens verden, jeg bruger i mit arbejde.

Michael Nygaard Holst, ny privatkundechef i Andelskassen i Aarhus


- Mit mantra for den gode rådgivning er, at man som rådgiver skal tage ansvar for kundens økonomi, som var det ens egen økonomi. Som kunderådgivere har vi et stort ansvar i at sikre økonomisk tryghed – også hvis det værst tænkelige skulle ske, siger Michael Nygaard Holst, der har et stort konkurrencegen, fra dengang han var fodboldspiller.

- Det har været naturligt for mig at kanalisere de kræfter videre ind i mit arbejdsliv. Der er meget fra sportens verden, jeg bruger i mit arbejde, og jeg kan godt lide at tage ansvar og gå forrest, så vi sammen kan skabe nogle fantastiske kundeoplevelser og resultater, siger den nye privatkundechef.

Michael Nygaard Holst bor i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg med sin kæreste og deres datter på knap to år. Tidligere har fodbold fyldt en stor del af hans liv, men da gentagne knæskader satte en stopper for spillet på grønsværen, har han søgt andre græsgange, hvor konkurrencegen og holdånd kunne komme i spil - blandt andet padeltennis, tennis samt golf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce