Annonce
Østjylland

Sussi og Leo i røgslør: Arenaen kogte og der blev danset igennem

Med nutidens teknik kan man sågar få et varigt, levende minde med hjem med både billede og lyd. Foto: Anne Myrup Pedersen
Sussi og Leo, Kandis, Stig Rossen og naturligvis de lokale bands Klub 85, Hof Band og Løvetands Band skabte en fest, da der endnu engang blev kaldt til Handicap Musik Festival i Arena Randers. Og det hele blev, som det efterhånden er en tradition, kædet sammen af entertaineren Jacob Haugaard.
Annonce

Randers: Der manglede ikke noget, da Sussi og Leo var på scenen i Arena Randers, end ikke røg som ledsagelse til, hvad man vel godt kan kalde parrets signaturnummer, nemlig Deep Purple's "Smoke on the Water". Røgen kom fra en indretning, som Leo havde spændt på ryggen, og som han med et tryk på en knap kunne få til at skyde små røgskyer i vejret. Effektfuldt var det, og det bidrog da også til at løfte den i forvejen gode feststemning til nye højder.

Arena Randers var med andre ord tæt på kogepunktet - endda ganske tidligt i arrangementet, da Handicapcentret Kronjylland for 19. gang havde inviteret til Handicap Musikfestival.

Jacob Haugaard bandt som konferencier hele dagens program sammen, og var som altid klædt i en festlig habit, denne onsdag en hvid en af slagsen med luftballon-print i mange farver. Og Haugaard er en populær mand blandt deltagerne i festen. Ikke bare bliver han fulgt opmærksomt, når han fra scenen præsenterer og kommenterer de enkelte indslag. Mens orkestrene fyrer den af, vandrer han rundt ned i salen fra knus til knus og selfie til selfie. Der synes ikke at være én i den tusindtallige skare, som ikke gerne vil foreviges med den underholdende herre.

Gang i den. Der blev danset, sunget, grint og klappet, når heltene fyrede den af fra scenen. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce

Ingen tvivl om hovednavnet

Amtsavisen kiggede forbi, da Sussi og Leo var ved at lægge an til den store finale, og parret havde som antydet rigtig godt gang i publikum, som gerne sang med på hits, som er gjort udødelige af så forskellige navne som Ulla Pia, Creedence Clearwater Revival, Volbeat og Birthe Kjær.

Det nordjyske ægtepar formåede altså i høj grad at sætte fut i publikum, som imidlertid heller ikke kunne skjule, hvem det anså for at være det absolutte hovednavn ved onsdagens fest. En flok andre nordjyder, Kandis med Johnny Hansen i spidsen, behøvede således blot at slå en enkelt akkord an, da bandet små 10 minutter efter Sussi og Leo entrede scenen, før antallet af dansende helt oppe foran scenen var i hvert fald fordoblet.

Festivalen åbnede allerede klokken 8.30, traditionen tro med opvarmning af de lokale bands Klub 85, Hof Band og Løvetands Band, og den sluttede med en koncert med Stig Rossen, der sammen med venner spillede numre af afdøde Flemming 'Bamse' Jørgensen.

Som tidligere omtalt her i avisen var Handicap Musikfestival 2019 længe tæt på at måtte aflyses, idet det i år har vist sværere end tidligere at skaffe de 300.000 kroner, det koster at afvikle den. Heldigvis lykkedes det primus motor bag festivalen, Lars Pedersen fra Stevnstrup, i tide at få beløbet i hus.

Og det var der tydeligvis rigtig mange, som var rigtig glade for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Alarmen ringer i kommuner omkring Aarhus: - Vi følger corona-situationen meget tæt

Leder

Hvor er logikken, Bundsgaard?

Debat

Hvem driver byens udvikling?

Debat

Festugen er ikke et must

Aarhus

Restauranter i Aarhus ramt af aflysninger og tomme borde: - Borgmesterens pressemøde ramte os som en hammer

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Annonce