Annonce
Kultur

Arkitekternes tegning af rådhuset på ny plakat

Sådan tager Aarhus Rådhus fra 1941 sig ud på plakaten.

Rådhuset i Aarhus er et ikon for byen, selv om det i den funktion er blevet overhalet indenom af Olafur Eliassons "Your rainbow panorama" på taget af Aros siden 2010.

Den karakteristiske, grå bygning fra 1941 er stadig usædvanlig og værd at studere - både ud- og indvendig - og ikke mindst for nuværende og kommende arkitekter.

Nu bliver der lejlighed til at gøre det på plakater. En ny plakat med rådhuset er skabt af oprindelige oplægning og tegninger, som de to arkitekter Arne Jacobsen og Erik Møller har lavet. Plakaten er trykt i anledning af rådhusets 75 års jubilæum i år.

Virksomheden Paper Collective står bag, og lige nu og til 23. december kan plakaten og anden design opleves og købes i pop-up shoppen Nordic Tales i Guldsmedegade 28. Jubilæumsplakaten forhandles også hos Lyrum Rammer i Rosensgade.

Paper Collective laver limited edition prints i toppen af dansk og international grafik, fotografi og illustration sammen med højt profilerede kunstnere, designere, fotografer og illustratorer fra hele verden. Designerne inkluderer navne som Norm Architects, Form Us With Love, Note design studio samt Vera & Kyte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tog på Odderbanen springer stationer over – og det bliver de ved med et stykke tid endnu

Annonce