Annonce
Aarhus

Arkitekturfestival søger svar: Hvad er 'hjem'?

Fra 2. maj finder arkitekturfestivalen AAFx sted i Aarhus. På Aahus Ø bliver der blandt andet mulighed for en byvandring ved det kommende havnebad. Foto: Flemming Krogh
Annonce

AARHUS: For fjerde år i træk kommer Danmarks største arkitekturfestival til Aarhus, når AAFx fra 2. maj og 14 dage frem sætter arkitektur og boformer på dagsorden flere steder i byen.

Temaet for årets arkitekturfestival er 'at huse hjem'. Ideen er at se nærmere på, hvad der udgør et hjem, hvad det vil sige at være hjemme og hvad det vil sige at skabe hjem i forskellige situationer. Festivalen giver dermed lejlighed til at undersøge, hvordan vi reagerer på forskellige aktuelle udfordringer som klimaforandringer, stigende huspriser, og øget tilflytning til byerne i forhold til vores måde at bo og indrette os på - både privat og byplanmæssigt.

Med blandt andet skabelsen af en ny bydel i Aarhus Ø og forandringerne i Gellerup er der masser af aktuelle emner at tage fat på i Aarhus.

I Gellerup bliver der blandt andet mulighed for at deltage i debat, bydelsvandring, workshop og filmvisning hos en privat beboer. På Aarhus Ø vil der blandt andet være byvandring ved det nye havnebad.

Den århusianske arkitekturfestival AAFx er en del af CAFx, der har fundet sted i København de seneste fem år.

Hele programmet præsenteres på hjemmesiden www.cafx.dk 12. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce