Annonce
Aarhus

Aros går nye veje: Nu tager flere på museum om aftenen

Aros har fået et orangeri i caféområdet, og btikken (til højre) er flyttet til et andet sted i området ved indgangen. Foto: Jens Thaysen
Stort besøg i juli på det århusianske kunstmuseum, der øger betydningen som mødested.
Annonce

AARHUS: Samtidig med, at Aros har åbnet sit nye marked ved indgangsniveauet, holder kunstmuseet som noget nyt åbent om aftenen tirsdag-fredag til kl. 21. Det har vist sig at være en god idé. Hidtil har aftenåbning kun været om onsdagen.

Besøget på det århusianske kunstmuseum har ligget højt i juli, og måneden har været den fjerdebedst besøgte i museets 15-årige historie. Museet har styrket tendensen til også at være et mødested. Det spiller også ind, at Aros har åbnet et orangeri midt i cafeeområdet.

- Med knap 70.000 indløste billetter ser vi på juli med stor tilfredshed. Det har haft betydning, at vi har gjort museet mere tilgængeligt med udvidede åbningstider og Aros Marked, der har åbnet museet endnu mere op som socialt samlingssted, siger museumsdirektør Erlend G. Høyersten.

Flere end 23.000 af museets gæster kom alene for at gå i cafeen eller butikken, som i øvrigt har fået styrket interesse efter, at den er flyttet bagud i lokalet og har fået nyt interiør.

I alt 67.912 gæster indløste billet af de 91.266, som besøgte museet i juli.

Denne sommer er kun overgået af 2016, 2017 (året, hvor Aarhus var Europæisk Kulturhovedstad) og 2011, som var det år, hvor Olafur Eliassons kunstværk på taget, Your rainbow panorama, åbnede.

Aros åbningstider

Aros' nye åbningstider:

Tirsdag-fredag kl. 10-21

Lørdag-søndag kl. 10-17

Mandage kl. 10-21 i juni, juli og august, ellers lukket

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter en måned med krav om mundbind: Så mange kunder er blevet afvist af Midttrafik

Aarhus For abonnenter

Topledelsen på ældreområdet får benhård kritik: Men rådmand føler sig ikke ramt

Annonce