Annonce
Aarhus

Aros går på pengejagt

Aros har hyret en fuldtids fundraiser, der skal skaffe penge til det økonomiske trængte kunstmuseum. Billedet her er fra den aktuelle udstilling med Erik A. Frandsen

Aros har hyret en fuldtids fundraiser, der skal skaffe penge til det økonomiske trængte kunstmuseum.

Annonce

Aros har brug for flere penge for at pleje kunsten. Derfor har det århusianske kunstmuseum ansat en kvinde, som skal finde pengene.

Jette Rendbøll, 40 år, begynder 1. december som såkaldt fundraiser på Aros.

Hun skal opsøge erhvervslivet og fonde og ad den vej geare aktiviteterne på museet op.

»Af vores budget på 48 millioner kroner skaffer vi i forvejen halvdelen selv, men vi har brug for flere penge,« siger kommunikationschef Bjarne Bækgaard.

»Vi halter bagefter med offentlige tilskud, men da det har lange udsigter på det område, forsøger vi at skaffe midler selv.«

Bækgaard ser frem til fundraiserens medvirken.

»Fra sine tidligere job kender hun virksomhedernes behov. Vi vil gerne indgå partnerskaber med erhvervslivet, så begge parter har glade af det,« siger han.

»For mig er det et drømmejob,« siger Jette Rendbøll.

De seneste tre år har hun været virksomhedskonsulent i rådgivningscentret Start & Vækst i Østjylland. Her har hun rådgivet virksomheder om vækst og udvikling af nye projekter.

Tidligere har hun været Centerleder på EU-Centret i Herning, og hun har kendskab til erhvervslivet fra Konsulatet i Durban, Sydafrika, og fra Gasa Odense Ltds tidligere salgskontor i England. Jette Rendbøll er uddannet cand.mag. i sprog og internationale forhold fra Aalborg Universitet. Privat bor hun i Århus-forstaden Åbyhøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dagens corona-tal i Aarhus: Et skridt frem søndag og et tilbage mandag

Annonce