Annonce
Aarhus

Aros mister sin hovedsponsor: Kähler stopper

Erlend Høyersten, direktør på Aros, og Frantz Longhi, ejer af Kähler, har arbejdet sammen i to år. Pressefoto

Kunstmuseet i Aarhus søger ny hovedsponsor og ny chef for fundraising.

AARHUS: Efter to års samarbejde har Aros mistet sin hovedsponsor. Det århusianske kunstmuseum er på jagt for at udfylde hullet efter Kähler-koncernen, der har stået øverst på sponsorlisten siden 1. januar 2016.

Bruddet sker udramatisk. Aftalen mellem de to parter var lavet for et år ad gangen.

- Vi er i gang med at rulle nogle nye initiativer ud i Tyskland, Holland og Japan og omfordeler derfor vores investeringer, siger administrerende direktør i Kähler Design, Jesper Holst Schmidt. Han understreger, at Kähler har været meget glad for samarbejdet med kunstmuseet, men at der er tale om en anderledes prioritering af markedet lige nu.

Samarbejdet har blandt andet indebåret, at Aros har holdt såkaldte kultursaloner med Kählers kulturchef Ane Cortzen som leder og med forskellige deltagere fra kulturlivet i diskussioner. Arrangementerne har været meget populære og velbesøgte. Ane Cortzen er arkitekt og har siden 1. marts 2016 været kulturchef for Kähler-koncernens restauranter. Hun er et kendt ansigt fra tv.

På Aros har de været glade for samarbejdet, siger kommerciel chef Bettina Nielsen.

- Vi har gode erfaringer fra salonerne, som naturligvis ikke fortsætter i Kähler-regi. Vi vil dog fortsat invitere til spændende debatter og lignende i Aros Public. Vi arbejder løbende på sponsoraftaler og søger i øjeblikket en ny fundraiserchef, der kan tage sig af opgaven, siger Bettina Bach Nielsen.

Annonce
Jette Rendbøll har forladt Aros og er nu chef for DGIs verdenshold. Foto: Axel Schütt

Rejst til DGI

Aros har opslået jobbet som chef for fundraising, og museet går efter at besætte det 1. maj.

Efter ni år på netop den post er Jette Rendbøll skiftet til DGI, hvor hun skal være leder af verdensholdet i gymnastik. Hun bor i Åbyhøj og har haft tæt kontakt til sport og været leder i både håndbold og volleyball. Jette Rendbøll er 49 år og begyndte i det nye job i DGI 15. januar.

Fundraiserchefen på Aros skal blandt andet indhente hoved- og produktsponsorater samt forhandle og lukke større sponsoraftaler. Den nye medarbejder vil indgå i ledergruppen omkring direktør Erlend Høyersten.

Sidste frist for at søge jobbet er 6. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

AGF

Målløst i forårspremiere i Aarhus: AGF kunne ikke få hul på Hobro

Annonce