Annonce
Østjylland

Arrangør efterlyser nyt koncertsted i Odder

Rasmus og Jonas Dissing med deres musikalske legekammerat, Las Nissen, spiller udsolgt koncert i Odder. PR-foto

Succes med koncert giver ny næring til drøm hos koncertarrangør om mere egnede lokaler

Annonce

Odder: Dissing. Navnet er kendt af langt de fleste danskere, og alle forbinder det med sangeren Povl Dissing. Men i de seneste 25 år har Povl Dissings to sønner, Rasmus og Jonas Dissing, også turneret landet rundt med deres musik og ofte sammen med deres far.

1. februar kl. 20 kommer brødrene til Odder for at spille deres anmelderroste koncert Dissing & Las synger Dylan i Kulturkøkkenet i VitaPark. Med sig har de deres musikalske legekammerat gennem alle 25 år, Las Nissen.

Trioen fortæller, at det kræsne publikum i Odder kan forvente sig en aften, hvor der dykkes ned i Dylans musik.

Der er i øvrigt lavet et samarbejde med Odder Højskoles køkkenchef Hanne Krogh, der vil lave Dylan-style mad sammen med højskolens elevhold til den udsolgte koncert.

- Der har været stor opbakning til koncerten, og det er over en måned siden, at vi kunne melde udsolgt. Det er jo positivt, men samtidig også træls for de folk, som ikke nåede at købe billet, fortæller Claus Quiding, bestyrelsesmedlem i Odder Little Culture Club.

Der drømmes om mere egnede lokaler end Kulturkøkkenet i VitaPark.

- Vi bruger mange kræfter på at stille op og pakke ned hver gang, og gennem to år har vi forsøgt at leje lokaler til vores ting i VitaPark, så vi ikke skal køre dem frem og tilbage hver gang, men det har vi ikke kunnet få lov til. Så hvis nogle i Odder har ideer til egnede lokaler, hvor vi kan afholde koncerter med plads til 3-500 mennesker, så må de meget gerne kontakte os, siger Claus Quiding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Motorvejsulykke skete under overhaling: En er fortsat alvorligt kvæstet

Aarhus For abonnenter

Havneforening med nødråb: Spær p-pladser af for gæster på Aarhus Ø:

Annonce