Annonce
Aarhus

Arrangørerne bag Michelin-uddelingen i Aarhus: Det er gået fantastisk

Anna Lund, direktør for Food-Aarhus, havde smidt skoene sidst på aftenen, efter mange timer i høje hæle. Foto: Axel Schütt

Michelin-uddelingen på rådhuset i Aarhus gik godt, ifølge direktøren for Food-Aarhus. De er lykkedes med at brede kendskabet til den århusianske gastronomi ud og fortælle historierne bag de dygtige, danske kokke.

AARHUS: Det har været en væsentlig sjovere mandag end normalt, mente Anna Lund, direktør for Food-Aarhus.

Hun var godt tilfreds med aftenens Michelin-uddeling på rådhuset, hvor der var god stemning og glade gæster hele vejen rundt.

- Det er gået fantastisk! Der har været enormt god stemning i aften, og folk har hygget sig og drukket sig fulde på en mandag, nu har de endelig har en undskyldning for det, fordi det er Michelin-uddeling, smågrinte en glad Anna Lund.

Hele aftenen er forløbet rigtig godt, synes hun, både i forhold til selve tidsplanen og indslagene, men også særligt responsen hun har fået fra gæsterne og kokkene, fortalte hun.

- Mange af restaurantejerne var nervøse inden aftenen, men de har været så taknemmelige for det her arrangement og for at de kunne være her med deres personale i aften, fortalte Anna Lund.

Hun fremhævede også, at det var lykkedes dem at brede kendskabet til gastronomien og de mange dygtige kokke ud til flere folk blandt publikum.

- Mange har fået øjnene op for historierne bag de her mennesker og dybden i dem, og det de laver, sagde hun og fremhævede både VM-vinderen Kenneth Toft Hansen, som blev hyldet på scenen, men også de mange små, lokale steder, som leverer råvarer til Michelin-restauranterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Unge fortsætter hærgen i Gellerup efter politiskud: Tre teenagere anholdt

Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Annonce