Annonce
Aarhus

Arrig bilist uden kørekort hamrede dør ind i betjent

Den 35-årige bilist på Janesvej skabte sig og blev voldelig, da politiet stopped ham. Foto: Scanpix
Politiet ville stikke en bilist en bøde, fordi han ikke havde sele på. Det endte med en anholdelse

AARHUS: En helt almindelig forespørgsel fra politiet endte i anholdelsen af en 35-årig mand på Janesvej i Brabrand.

En 35-årig temperamentsfuld mand, som politiets døgnrapport beskriver det, endte med en del sigtelser tirsdag. Manden blev standset klokken 8.38 af en patrulje på Janesvej. Patruljen så bilen komme kørende imod den og bemærkede, at bilisten ikke havde sele på. Derfor vendte betjentene om og fik dirigeret bilen ind til siden.

Da betjentene kom hen til bilen, sad en meget vred 35-årig mand bag rattet. En mand, der vel at mærke ikke havde kørekort, viste det sig. Derfor blev han både sigtet for at køre uden førerret og for at køre uden sele. Det fik mandens vrede til at eskalere, og han begyndte at råbe diverse skældsord efter betjentene.

Døgnrapporten fortæller, at patruljen bad ham om at aflevere nøglerne til bilen. Det nægtede han og smækkede i stedet hårdt bildøren op i den ene betjents ben. Han blev derfor anholdt med den fornødne magt og sigtet for vold mod politiet. Under anholdelsen fortsatte hans raseri, og han råbte forskellige skældsord mod betjentene og truede dem. Det endte derfor med, at han også blev sigtet for at fornærme og true politifolk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce