Annonce
Aarhus

Asfaltarbejdere bad bilist om at overholde afspærring: Så blev de slået ned

To mænd, der passede deres arbejde med at lægge asfalt, blev pludseligt overfaldet onsdag aften i det nordlige Aarhus. Politiet leder efter vidner. Foto: Morten Pape

To asfaltarbejdere blev onsdag aften overfaldet af to mænd, der ignorerede afspærring i det nordlige Aarhus.

Annonce

AARHUS: To mænd var onsdag aften i gang med at lægge asfalt på Møllevangs Allé i Aarhus N, da de pludselig blev overfaldet af to gerningsmænd.

Det hele startede, da to mænd kom kørende i bil og ignorerede en afspærring, som var blevet sat op. Bilen fortsatte med at køre ind på det nyasfalterede stykke vej, hvilket fik den ene arbejder til at råbe efter bilen, at de skulle finde en anden vej.

De fik de to mænd til at stige ud at bilen og råbe flere skældsord efter de to asfaltarbejdere. Den ene af de to mænd slog herefter pludseligt den ene arbejder flere gange i ansigt med knyttet næve, og da den anden arbejder kom for at hjælpe, blev han også slået i ansigtet af den anden mand.

Gerningsmændene stak herefter af i deres bil og kørte væk fra stedet. Begge arbejdere fik mindre skader i ansigtet ved overfaldet, oplyser Østjyllands Politi, som nu er på jagt efter vidner til episoden.

De to gerningsmænd kørte i en grå/sølvfarvet Honda Civic og beskrives som:

A o Mellemøstlig af udseende, brun hud o 30-35 år o Sort, kort hår o Slank i ansigtet o Talte dansk o Iført grå bukser og grå sweatshirt

B o Dansk af udseende, hvid hud o 30-35 år o Ca. 185-190 cm. høj o Kronraget/skaldet o Talte dansk o Iført sort tøj

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der har set episoden eller har oplysninger, der kan føre frem til gerningsmændene. Oplysninger kan gives via telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Aarhus

Ingen fly: Aarhus Lufthavn lukket

Annonce