x
Annonce
Sport

Atleticos lynmål sørger for første stik mod Liverpool

Juan Medina/Reuters
Saúl Ñíguez scorede i det fjerde minut, da Atlético Madrid hjemme vandt 1-0 over Liverpool.

Atlético Madrid står med de bedste kort på hånden før returmødet med Liverpool i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Annonce

Det står klart, efter at den spanske storklub tirsdag aften vandt 1-0 på hjemmebane i det første opgør. Midtbanespilleren Saúl Ñíguez blev kampens eneste målscorer, da han kom på tavlen allerede efter fire minutter.

Med tanke på Atlético Madrids velorganiserede defensiv skal Liverpool oppe sig i returkampen, hvis sidste sæsons vinder af turneringen vil gøre sig håb om avancement.

Tirsdag var det småt med chancer til Jürgen Klopps mandskab, selv om Liverpool gradvist blev bedre, som kampen skred frem.

Premier Leagues suveræne tophold havde også vanskeligheder i den anden ende af banen, hvor hjemmeholdets i perioder uhyre aggressive pres enten skabte kontramuligheder eller fremtvang dumme beslutninger i Liverpool-defensiven.

Det var dog mest af alt en tilfældighed, der sørgede for opgørets eneste mål.

Et hjørnespark blev ikke afvist og ramte Liverpools Fabinho, så bolden tilfældigt trillede ned for fødderne af Saúl Ñíguez. Helt fri tæt under mål kunne han ikke undgå at give sit hold en drømmestart.

Målet gav Atlético Madrid endnu mere tro på en sejr. Det samme var tilfældet hos holdets larmende fans, der fejrede hver bolderobring og skudforsøg som en lille sejr.

Álvaro Morata havde den bedste mulighed for at gøre det til 2-0, men var ikke skarp nok.

Der er returkamp i Liverpool om tre uger. Her må Jürgen Klopp sætte sin lid til, at holdet ligesom i sidste sæson stepper op, når der er brug for det.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce