Annonce
Livsstil

Atter liv i kødbyen: Madmarked ved kulbroen genopstår

Der bliver atter liv ved Kulbroen, når markedet, der ellers var gået konkurs, genopstår. Arkivfoto: Flemming Krogh

Kødbyens Mad & Marked gik konkurs i 2017, men genopstår nu som Aarhus Mad & Marked.

Annonce

AARHUS: I december 2017 kunne vi her i avisen fortælle, at Kødbyens Mad & Marked i både Aarhus og København var gået konkurs. Her blot tre måneder senere genopstår markedet efter et opkøb af aktiviteterne af Jens Haar, Kim Nielsen og Hans Froholdt, der også står bag Værftets Madmarked i Helsingør.

- Kødbyens Mad & Markeds aktiviteter i Aarhus har fra den spæde start med madmarkeder ved blandt andet Kulbroen, Godsbanen og Musikhuset samt julemarkedet i Tivoli Friheden været en stor succes, og derfor gav beslutningen god mening, skriver Kim Nielsen i en pressemeddelelse.

Missionen er fortsat at fremhæve street food-branchens kulturelle bæredygtighed.

Jonas Kring, Aarhus Mad & Marked
Annonce

Masser af aktiviteter på vej

Den nye konstellation vil især have fokus på event-partnerskaber samt på cateringopgaver og pop-up markeder, og virksomheden har også skiftet navn til Aarhus Mad & Marked (østpå til København Mad & Marked).

Begge dele af virksomheden er i fuld gang med aktiviteter for hele året, og allerede nu kan Aarhus-afdelingen løfte sløret for en række aktiviteter i foråret og sommerens løb, hvor man vil kunne finde street food og markedsstemning. Blandt andet ved VM i sejlsport, Kapsejladsen og Jul i Friheden.

Ved roret i den århusianske del af virksomheden står stadig Jonas Kring, der også var ansvarlig for aktiviteterne i Aarhus i virksomhedens tidligere udgave.

- Missionen er fortsat at fremhæve street food-branchens kulturelle bæredygtighed, hvor det er vigtigt at forny sig og sikre variation samt at dyrke den fællesskabende atmosfære, som gør oplevelsen nærværende og inddragende for byens borgere. Det har været vores primære motivation fra starten, og det bygger vi videre på. 2018 vil være et år, hvor vi især fokuserer på at arbejde videre på det kulturelle opsving fra 2017, hvor vi blev inspireret af den kreativitet og det fællesskab som opstår, når vi samles om kulturen, siger Jonas Kring i pressemeddelelsen.

Kødbyens Mad & Marked blev stiftet som et sæsonbaseret weekendmarked på Flæsketorvet i København i 2015.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce