Annonce
Østjylland

Auning-byggevirksomhed har 30 mio. i klemme

Bent Johnsen har gennem de seneste tre måneder arbejdet på overtid for at lande en løsning, der bringer HUJ A/S helskindet gennem økonomisk krise. Foto: John Pedersen.

Tab. Auning-byggefirma klar til voldgiftssag om afsluttet projekt på Rungstedgård.

Byggevirksomheden HUJ A/S med hovedsæde i Auning har med held klaret en alvorlig krise og skaffet ekstraordinært 25 millioner kroner i ny kapital.

Annonce
Idyllisk ser det ud - Rungstedgård. Men for HUJ A/S har bekendskabet været årsag til Auning-virksomhedens hidtil største finansielle krise. Privatfoto: HUJ A/S.

Tre måneders hektisk indsats for at lande en tilfredsstillende løsning er hermed i hus og HUJ A/S kan igen begynde at skue fremad med rimelig optimisme og økonomisk ballast.

En strid om et tilgodehavende på mere end 30 millioner kroner er årsag til virksomhedens stigende mangel på likviditet, som har stået på i flere måneder,

HUJ A/S har haft hele to hovedentrepriser på et stort projekt i hovedstadsområdet bl.a. omfattende om- og udbygning af Forsikringsakademiet Rugstedsgårds hovedbygning, opførelse af ny foyerbygning samt opførelse af nyt konferencecenter.

Bygherren har gennem det seneste halvandet år holdt flere og flere udbetalinger tilbage, så det totale beløb i dag har passeret de 30 millioner.

Tvisten skyldes uenighed mellem parterne om frister for aflevering af dele af byggeriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ansat på Aarhus Universitetshospital er smittet med coronavirus: 30 personer sættes i karantæne

AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

Aarhus For abonnenter

Åh nej: Susanne havde lige købt kolonihavehus - så kom vandet

AGF

Målløst i forårspremiere i Aarhus: AGF kunne ikke få hul på Hobro

Annonce