Annonce
Aarhus

Auras grønne pris vil belønne bæredygtige initiativer: Indstil din favorit til præmien på 200.000 kroner

Er Midttrafiks grønne busser så god en idé, at de fortjener Aura grønne miljøpris på 200.000 kroner? Du kan indstille egen eller andres projekter inden 1. september. Foto: Kim Haugaard
Den grønne omstilling er i fokus, når Aura Energi i forbindelse med Byens Bedste 2020 uddeler 200.000 kroner til det bedste grønne initiativ eller projekt. Du kan indstille egne eller andres projekter inden 1. september.

ØSTJYLLAND: Miljø, bæredygtighed og grøn omstilling har de seneste år vundet indpas, og rundt omkring i det østjyske bliver der arbejdet med masser af innovative, bæredygtige og vækstskabende idéer og projekter inden for den grønne omstilling.


Vi har indstiftet prisen for at gøre opmærksom på vigtigheden af den grønne omstilling. Grøn omstilling og bæredygtighed skal sidde fast i folks bevidsthed.

Claus Blem Jensen, kommunikationschef ved Aura Energi


Hos Aura Energi vil man gerne både belønne folk, der allerede tænker grønt, men også fremme den grønne tankegang. Derfor har de indstiftet ’AURA Energis grønne pris’.

Prisen, der er på 200.000 kroner, gives i forbindelse med Byens Bedste awardshowet, der finder sted i november.

- Vi har indstiftet prisen for at gøre opmærksom på vigtigheden af den grønne omstilling. Grøn omstilling og bæredygtighed skal sidde fast i folks bevidsthed, siger Claus Blem Jensen, kommunikationschef ved Aura Energi.

Annonce

Indstil dit eget eller andres projekter

Der er ikke noget krav om, hvem der kan modtage prisen - høj som lav, ung som gammel, studerende eller færdiguddannet, NGO'er, boligorganisationer eller startups. Så længe, at man på banebrydende vis transformerer idéer til praksis med fokus på bæredygtighed, grøn omstilling, deleøkonomi og lignende, så kan man være med i opløbet om prisen og de 200.000 kroner.

Auras pris uddeles i forbindelse med Byens Bedste i november. Foto: Kim Haugaard

- For os er det vigtigt, at vi kan fortælle om så mange forskellige, gode initiativer inden for den grønne omstilling. Bolig, transport, produktion, omlægning af ting og sager. Det skal folk ikke lade sig begrænse af. Det kan være mange ting, siger Claus Blem Jensen og fortsætte:

- Vi vil gerne have mange inputs til hvad den grønne omstilling kan være.

Man kan indstille sit eget eller andre projekt eller idéer på aura.dk. Det skal gøres inden 1. september.

Annonce

Hylde de gode initiativer

I september vil en jury vælge de tre bedste idéer, som går videre til finalen ved Byens Bedste. Her er det også Aura, der vælger den endelige vinder.

- Det er en særpris og en særkonkurrence. Vi vil hylde de gode initiativer, og det er en måde hvorpå eksempelvis en virksomhed kan fortælle de gode historier om man hvad man går og laver af grønne tiltag, siger Claus Blem Jensen og fortsætter:

- Vi har valgt at afholde det i forbindelse med Byens Bedste. Det er en konkurrence, der samler byen og hylder de gode. Det vil vi også gerne. Eneste forskel er, at med vores pris kan vinderen findes i hele Østjylland, og ikke kun Aarhus.

Aura Energis grønne pris

’Aura Energis grønne pris’ er på 200.000 kroner

Prisen gives til forskere, studerende, startups, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, kommuner, boligorganisationer, NGO'er og andre, der på banebrydende vis transformerer idéer til praksis med fokus på bæredygtighed, grøn omstilling, deleøkonomi og lignende.

Kender du en privatperson, en virksomhed, en startup, en gruppe studerende, forskere eller en uddannelsesinstitution i Østjylland, som skal i betragtning til ’Aura Energis grønne pris’, så indstil din kandidat senest 1. september på aura.dk.

Du behøver ikke selv være en del af det projekt, du nominerer, men du må gerne.

I løbet af efteråret udvælger Aura tre kandidater, som kommer med i det endelige opløb om de 200.000 kr.

Selve prisoverrækkelsen finder sted torsdag d. 12. november 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Udeservering eller ej? Blandede holdninger hos århusianske restauratører

AGF For abonnenter

Er Stig Inge Bjørnebye den rigtige for AGF? Det vigtigste lige nu er, at klubben igen har fået en sportschef

Annonce