Annonce
Sport

Av for den, det er spændende: 'Det Hvide snit' om AGF-slutspurt og unge svende

Er der også grund til at juble for AGF-spillere og fans, når de to sidste kampe i grundspillet er spillet? "Det Hvide Snit" kommer med et bud eller to. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

I dette afsnit nummer 30 af "Det Hvide Snit" vender vi de par seneste kampe, de kommende pænt vigtige kampe mod OB og AaB - og så kigger vi nærmere på AGFs unge talenter, der endelig ser ud til at have knækket koden.

Der er rigeligt at tale om, når det gælder AGF.

Og det er ikke blevet mindre nu, hvor sæsonen begynder at lukke til og Superliga-grundspillet skal have fordelt sæsonens foreløbige vindere og tabere. Hvem ryger med i top seks? Hvem gør ikke?

AGF mangler to kampe af den ordinære sæson: På mandag gælder det OB på hjemmebane, og i sidste spillerunde venter AaB i Aalborg. To kampe, der efter al sandsynlighed skal vindes, hvis AGF skal ende blandt de seks bedste i ligaen og indløse billet til medaljeslutspillet.

Men hvordan ser chancerne ud? Og hvor står konkurrenterne? Hvor mange point skal der egentlig til?

Det - og meget mere - diskuterer Århus Stiftstidendes AGF-reportere Kim Robin Graahede og Dennis Bjerre Christiansen sammen med snitte-mester og vært Bo Nørgaard i denne jubilæumsudgave af podcasten, der også bruger tid på at vurdere AGF-truppens helt unge og tilsyneladende fremadstormende talenter.

Annonce

Lyt med her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce