x
Annonce
Sport

Avis: US Open i golf er udskudt til sensommeren

En af golfsæsonens faste højdepunkter, US Open er udskudt til sensommeren, siger kilder til New York Times.

US Open i golf, der er en af sportens fire største turneringer, er ifølge The New York Times udskudt.

Majorturneringen, der er planlagt til at blive afviklet fra den 18. juni til og med 21. juni på Winged Foot i Mamaronecki i New York, vil i stedet blive afviklet i sensommeren, men på samme bane.

Det siger kilder med kendskab til arrangørens planer. US Open er den tredje af sæsonens fire majorturneringer, som er påvirket af virusudbruddet. Tidligere er US Masters i april og PGA Championship i maj blevet udskudt på ubestemt tid.

Den fjerde major, British Open, er programsat til midten af juli i Kent i England, og det er der foreløbigt ikke ændret på.

Delstaten New York er hårdt ramt at coronaviruspandemien.

I alt er over 82.000 mennesker i USA blevet smittet med coronavirusset, og udbruddet har indtil videre kostet over 1000 personer livet i landet.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Omsætning boomer: Madspildsbutikker bugner af lækre varer under coronakrisen

Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Aarhus

Skleroseramte Kristine har corona: - Føles som om, man ikke kan trække vejret ordentligt

Alarm 112

Truede betjente med corona: Flygtet fange stadig på fri fod

Aarhus

- Vi har aldrig, aldrig, aldrig oplevet noget lignende: Så hårdt er det østjyske turisterhverv ramt

Annonce