Annoncørbetalt indhold

Bæredygtig begravelse og bisættelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At skulle sige et sidste farvel til ens nærmeste er aldrig let, og der er adskillige faktorer der spiller ind for pårørende, når der skal tages beslutninger i en allerede svær tid. Det kan være stressende, følelsesladet og tungt at stå med selv, og derfor er det vigtigt at finde nogen, der kan varetage opgaverne og vejlede på en kompetent, betænksom, og skånsom måde. Her kan et firma som Lavendla støtte dig i det praktiske og rådgivning, hvor du har brug for det. Læs videre for at høre mere om Lavendla og deres bæredygtige principper.


Annonce

Tag afsked uden aftryk 


En begravelse eller bisættelse bør være en personlig og værdig begivenhed med mennesket og pårørende i fokus. Men det er også muligt at tage afsked med omtanke for både afdøde og pårørende, og for klimaet. Lavendla er en bæredygtig begravelsesforretning der fokuserer på at tilbyde en professionel, human og samtidig bæredygtig service. Det betyder, at de blandt andet bruger bæredygtige materialer til både kister og programmer, såsom kisten Saga, dannet af papirfibre der er mere nedbrydelige end træsorter traditionelt brugt til kister. Den bæredygtige tilgang strækker sig også til en stigende digitalisering og fleksibel tilgang til transport, hvilket er med til at nedsætte CO2 aftrykket og bane vejen mod en mere bæredygtig branche.


Mennesket først

Bæredygtighed stopper dog ikke ved klima og miljø, men berører de fleste områder af vores liv og dagligdag. Indenfor deres branche tror Lavendla derfor også på en social bæredygtighed der gør, at fleksibilitet, diversitet, ligestilling og personlig trivsel kommer i fokus. En forretning der omhandler mennesker kan nemlig ikke trives hvis menneskerne bag ikke trives, og derfor sætter Lavendla fokus på personlig trivsel både bag om scenen og udadtil, så alle involverede får den bedste og mest humane oplevelse. Denne tilgang harmonerer med netop en begivenhed som begravelsen eller bisættelsen, og afspejler et helt unikt sæt værdier og en unik, bæredygtig tilgang til mennesker både i begyndelsen og ved enden af livet.


Økonomisk bæredygtighed

Både miljømæssig og social bæredygtighed skal dog også understøttes af en bæredygtig økonomi. Uden den, kan ambitionerne for miljøet og mennesket ikke nås. Også her går Lavendla forrest og viser, at økonomisk bæredygtighed betyder økonomisk ansvar, åbenhed og støtte, hvilket er med til at mindske omkostninger og fremme muligheder. På samme måde som en begravelses eller bisættelses ceremony symboliserer det cirkulære og det at give tilbage, så lægger en bæredygtig økonomi også vægt på, at give tilbage til kunder og ansatte, samt at arbejde tæt med lokalsamfundet og den måde skabe et bæredygtigt og cirkulært fundament.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.