Annonce
Aarhus

Børnenes Aarhus: Find legepladser i dit lokalområde

Instagramprofilen Børnenes Aarhus viser dig legepladser rundt omkring i Aarhus Kommune og kommer med gode tips til, hvilke du skal besøge. Foto: Privat/Børnenes Aarhus

Camilla og Michael Frederiksen var trætte af altid at rende på de samme legepladser med deres to børn på tre og fem år, og besluttede sig derfor for at oprette en instagram-profil, hvor de kan dele inspiration til legepladser i byen.

Annonce

AARHUS: De fleste børnefamilier kender sikkert scenariet. Det er lørdag, ungerne er rastløse og udenfor skinner solen. Perfekt vejr til at tage på legepladsen i. Problemet er bare, at alle legepladserne i området er udforsket til hudløshed. Ungerne gider dem ikke.

Det scenarie kunne 26-årige Camilla Frederiksen og hendes mand, 31-årige Michael Frederiksen, i hvert fald nikke genkendende til. De var godt og grundig trætte af altid at rende rundt på de samme legepladser på Trøjborg i Aarhus, hvor de bor, og besluttede sig derfor for at pakke bilen og køre ud i byen. Her åbenbarede den ene lille perle af en legeplads sig efter den anden, og parret besluttede sig for at åbne en profil på det sociale medie Instagram, så de kunne dele legepladserne rundt om i Aarhus Kommune med andre børnefamilier.

- Der er så mange fine legepladser rundt omkring i byen, som ikke er særlig nemme at finde, hvis man ikke ved de, at de er der. Ideen er, at helt almindelige børnefamilier skal kunne gå ind på profilen og blive inspireret af legepladserne, fortæller Camilla Frederiksen.

Der er så mange fine legepladser rundt omkring i byen, som ikke er særlig nemme at finde, hvis man ikke ved de, at de er der.

Camilla Frederiksen
Annonce

Drømmer om en hjemmeside

Profilen Børnenes Aarhus oprettet og det første opslag blev lagt op på instagram i starten af april. Pr. dags dato er der 49 opslag og profilen har 1508 følgere. Camilla og Michael Frederiksen bestræber sig op at lægge noget op mindst én gang om ugen, men meget gerne flere. De har begge en ambition om at få lagt så mange af Aarhus Kommunes legepladser op som overhovedet muligt.

Børnenes Aarhus har udover en Instagram-profil også en profil på facebook, hvor parret deler oplevelser målrettet børnefamilier rundt omkring i bybilledet. Lige nu er Camilla og Michael Frederiksen meget tilfredse med de to profiler og antallet af følgere, men drømmen er, at Børnenes Aarhus på sigt skal udvides med en hjemmeside.

- Det ville være fedt med hjemmeside, hvor børnefamilier kan gå ind og se alle legepladser i byen - og eventuelt med en søgefunktion, så man endnu nemmere kan finde legepladser, siger Camilla Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Annonce