Annonce
Østjylland

Bagermester: - En mavepuster at Meny lukker

Jesper Christensen fra Hornbæk Bageri ved ikke, hvad der skal ske med brødudsalget, når Meny skifter til Netto i Randers C. Men de to andre forretninger på Fladbrovej 21 og Skanderborggade 45 kører videre uden ændringer. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Hornbæk Bageri har endnu ikke fået information om, hvad der skal ske med brødudsalget hos Meny i Bredstrupsgade, men måtte læse i Randers Amtsavis at Netto overtager efter Meny.

Randers: Jesper Christensen, der driver Hornbæk Bageri, er i vildrede om, hvad der skal ske med bageriets brødudsalg i Meny i Randers C.

- Jeg aner det ikke. Jeg har intet hørt, hverken fra Jaco Group eller Salling Group, om, hvad der skal ske. Det er lidt af en mavepuster det her, og en stor overraskelse som kommer bag på os alle. Jeg fik det at vide ved at læse om det i Randers Amtsavis. Jeg har nu bedt om et møde med ejerkredsen i næste uge, hvor jeg håber på at få noget mere at vide, siger Jesper Christensen, der har haft et voksende brødudsalg i seks år på adressen.

Hornbæk Bageri består af forretninger på Fladbrovej 21 og på Skanderborggade 45, udover brødudsalget hos Meny i Randers C.

Virksomheden Hornbækbageren tæller cirka 65 ansatte, hvoraf de ti er bagere, fem er konditorer og resten bagerjomfruer, chauffører og administrativt personale.

Annonce

Ked af det

- Som jeg har forstået det, har Jaco stadig bygningen, som så lejes ud til Netto. Og jeg er også lejet ind, men om jeg kan fortsætte med det, ved jeg jo ikke, siger Jesper Christensen.

Får han muligheden for at fortsætte, vil han overveje det, siger han.

Kan han ikke beholde brødudsalget på Bredstrupsgade, må han skære i bemandingen.

- Det er klart, at så må der reduceres på produktionsdelen, siger han. Han vil dog ikke afsløre, hvor stor omsætningen er, hverken i det hele taget eller på brødudsalget.

Jesper Christensen er noget nervøs over situationen. Og ked af, at Meny lukker.

- Det er en hel speciel butik, hvis lige ikke findes i byen. Der er vel ingen, der har så høj en kvalitet, som Meny har. Så det er da ærgerligt for byen, siger Jesper Christensen.

- I dag er vi kede af det, men i morgen må vi videre. Og det her har ingen betydning for Hornbæk Bageris fremtid, forretningen er ikke truet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Ligaens eneste sjællandske hold kommer på besøg: Århus er storfavoritter

Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce