Annonce
Sport

Bakken Bears avancerer i Europa: - Men vi skal blive bedre, hvis vi vil videre fra anden runde

Med onsdagens sejr over Kataja i Finland er Darko Jukic (th) og Bakken Bears klar til næste runde i FIBA Europe Cup. Foto: FIBA
Efter den tredje udebanesejr i træk i Europe Cup er Bakken Bears klar til andet gruppespil. Men det holdt lige hårdt nok onsdag i Finland.
Annonce

BASKETBALL: I første halvleg af onsdagens Europe Cup-kamp i Joensuu, Finland, spillede Bakken Bears som et hold, der var klar til at melde sig ind i kampen om titlen i Europe Cup.

I store dele af anden halvleg spillede de som et hold, der var på vej ud af turneringen.

Efter en føring på 51-37 over bundholdet Kataja ved pausen vandt de 85-82.

I de første 13 minutter af anden halvleg scorede Bears blot 11 point og gik fra en stor føring til at være bagud 62-71.

- Vi havde nogle lange stræk uden at score. Personligt brænder jeg på nogle skud, jeg skal score på. Og når vi ikke scorer får de nogle hurtige omstillinger, nogle nemme point og momentum. Det er simpelt at forklare men det var sværere at gøre noget ved. Men da vi først fik nogle scoringer i fjerde periode, fulgte vores forsvarsspil med. Men det skal helst være omvendt, sagde Bears-forwarden Darko Jukic efter kampen.

Danskerne tabte igen-igen reboundstatistikken, 36-47, og den del af spillet skal blandt andet forbedres, når anden runde begynder om et par uger.

- Vi skal blive bedre til at diktere kampen fra forsvaret og ikke angrebet. Og så skal vi stadig blive bedre til at rebounde. Der var flere gange i kampen, hvor vi faktisk spillede flot forsvar, men så fik vi ikke rebounden. Kan vi blive bedre til det, kan vi komme ud at løbe med dem.

FIBA Europe Cup

Kataja - Bakken Bears 82-85

Periodecifre: (21-20), (16-31), (23-11), (22-23)

Kataja: Omar Caljoun 26, Jarred Ogungbemi-Jackson 21, Brandon Cortez Walters 13

Bears: Ryan Evans 21, Darko Jukic 14, Nimrod Hilliard 14, Thomas Lærke 12, Adama Darboe 6, Michel Diouf 6, Tylor Ongwae 5, Jonathan Galloway 3, Morten Sahlertz 2, Chris Ortiz 2

Rebounds: Kataja 47, Bears 36

Tilskuere: Cirka 800 i Areena, Joensuu, Finland

Dermed er Bakken Bears sikre på avancement til anden runde.

Gruppe H:

  1. Bakken Bears 4 sejre, 1 nederlag
  2. Egis Körmend 3, 1
  3. Legia Warszawa 1, 3
  4. Kataja 1, 4
Annonce

Videre til næste runde

Med sejren i Finland er Bakken Bears kvalificeret til anden runde i FIBA Europe Cup. Efter at have tabt den første kamp, på hjemmebane, har de vundet fire i træk, heraf de seneste tre uden for landets grænser.

- Vi var igennem en ret hård periode i begyndelsen med et nederlag i første kamp og nederlag i Champions League-kvalifikationen lige inden. Jeg nåede da at tænke, hvad det lige var, der skete og at vi hurtigt skulle have det vendt. Og det har vi heldigvis hurtigt nået og så må vi ud og sikre førstepladsen i næste uge (mod Legia Warszawa, red.).

- Men vi skal blive bedre hvis vi vil noget i anden runde. Vi vinder, men der er plads til en masse forbedring. Den følelse tror jeg, vi alle sammen har. Selvfølgelig er vi fucking glade for at vinde, men vi lukkede dem ind i kampen som vi har gjort mange gange før, og det skal vi gøre bedre, sagde Darko Jukic.

Bakken Bears møder onsdag Legia Warszawa om førstepladsen, der giver en bedre seedning i anden runde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-kvintet mangler mod FC København

Aarhus

Spis ordentligt!

Aarhus

Sådan genkender du falske profiler: Gertrud Sørensen fra Elev hedder i virkeligheden Lois McLean og bor i Canada

Annonce