Annonce
Sport

Bakken Bears er ude af Champions League: - Vi spillede som tøsedrenge. Jeg er utrolig skuffet

Adama Darboe og Bakken Bears er ude af Champions League-kvalifikationen efter et kollaps fredag i Aarhus. Arkivfoto: Kim Haugaard
Bakken Bears leverede en frygtelig halvleg i Champions League-kvalifikationen, som koster dem videre deltagelse i turneringen.

BASKETBALL: Bakken Bears var ikke til at kende, da de i anden halvleg mod cypriotiske Keravnos i Champions League-kvalifikationen blot satte 24 point på tavlen og endte med at tabe stort til et hold, de besejrede på udebane.

Og den rutinerede point guard Adama Darboe lagde da heller ikke fingre imellem, da han skulle evaluere på 69-94-nederlaget og den kiksede kvalifikation.

- Vi kom ud som nogle fucking tøsedrenge. Jeg er utrolig skuffet over vores præstation. Vi var bløde og holdt os ikke til planen. Jeg er meget skuffet.

- I første halvleg var vi foran med 15 point og lukkede dem lidt ind i kampen. Men vi var trods alt foran med seks point ved pausen, hvilket burde være et fint fundament. Men vi kom ud og spillede som røv og nøgler i anden halvleg. De føltes som om, de bare bombede os i stykker med deres skud - svære og lette. Vi var bange og det er utroligt skuffende. Der er ikke mange, der præsterede på deres normale gode niveau i dag.

Vurderet ud fra kampen dernede og første halvleg fredag lod det til at være et hold, I ellers burde kunne slå. Er du enig i det?

- Absolut. Vi skulle ikke tabe til det hold her. Selvfølgelig er de ikke dårlige, men vi gjorde dem mange gange bedre, end de er. Vi gav dem slikposen og bad dem om at rage til sig, og det gjorde de så.

Slappede i for meget af, fordi i på et tidspunkt førte med 25 point sammenlagt?

- Nej, det tror jeg ikke. De fleste af os har været i sådan en situation mange gange før. Men at tabe med 25 point på hjemmebane ... det tror jeg ikke, jeg før har gjort med Bakken. Vi lagde et godt fundament dernede, men de kom her op og smadrede os. Alle på holdet må kigge sig selv i spejlet og spørge sig selv, om de var deres egen præstation værd, sagde Adama Darboe.

Annonce

Champions League-kvalifikation

  • Bakken Bears - Keravnos (Cypern) 69-94
  • Periodecifre: (28-18), (17-21), (13-25), (11-30)
  • Bears: Michel Diouf 13, Darko Jukic 12, David Efianayi 12, Adama Darboe 10, Chris Ortiz 6, Jonathan Galloway 4, Ryan Evans 4, Tylor Ongwae 4, Morten Sahlertz 4
  • Keravnos: Jake O'Brian 22, Josh Hagins 17, Mohamed Abukar 14, Ahmaad Rorie 14
  • Rebounds: Bears 33, Keravnov 45
  • Tilskuere: Cirka 1400 i Vejlby-Risskov Hallen
  • Bakken Bears er dermed ude af Champions League-kvalifikationen med et samlet nederlag på 164-180 og fortsætter i FIBA Europe Cup

Slår tilbage

Amerikanske Ryan Evans ville ikke tale med lige så store ord, men insisterede på, at den danske mester slår tilbage.

- Vi kom ikke ud til anden halvleg og spillet flød ikke som vi havde håbet. De ramte både de åbne og de svære skud, og vi må give dem kredit. De var effektive.

- Vi har noget at arbejde med, men jeg er sikker på, at vi kommer tilbage. Aftener som denne er aldrig sjove, men vi har stadig meget at se frem til, sagde Ryan Evans med henvisning til at Bakken Bears nu i stedet deltager i den mindre europæiske turnering FIBA Europe Cup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Feststemte AGF-fans indtog Tangkrogen

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce