Annonce
Sport

Bakken Bears skal holde februars sejrsstime kørende

Adama Darboe og Bakken skal igen i kamp onsdag aften. Foto: Kim Haugaard
Bakken Bears har bragt sig selv i front af Basketligaen igen, men skal lukke grundspillet ned med lutter sejre, hvis de skal holde sig i front. Onsdag kigger Svendborg Rabbits forbi Aarhus.
Annonce

BASKETBALL: Efter 10 dages kamppause står den igen på fire gange 10 minutters effektiv spilletid i herrernes basketball-liga. Bakken Bears er tilbage på gulvet og tager igen imod deres tidligere ærkerival fra Svendborg. De to hold mødtes 16. februar, hvor det blev til en sejr på otte point til Bakken, 83-75.

Begge hold havde spillere med til landsholdets kampe i pausen. Darko Jukic, Adama Darboe og Svendborgs Sebastian Åris forventes dog alle at blive en del af opgøret i Aarhus.

Der resterer seks kampe af grundspillet for Bakken Bears vedkommende. Holdet indtager førstepladsen i ligaen med 34 point. Det samme antal som Randers Cimbria, men Bakken har dog spillet en kamp mindre end kronjyderne og kan selv afgøre sin skæbne. Skal førstepladsen i hus, kræver det en fortsættelse af den stime, som Bakken har været inde i på det seneste. Tre sejre ud af tre mulige har februar kastet af sig og det skal gerne blive ved i slutprogrammet, hvor århusianerne også lige skal have klemt to kvartfinalekampe i FIBA Europe Cup ind.

Svendborg Rabbits kæmper på den anden side for at fastholde sin fjerdeplads i Basketligaen. Holdet har samme antal point som Team FOG Næstved, men har spillet to kampe mindre. Fynboerne har fået en fin start på 2020 med tre sejre i fem kampe. Nederlagene er kommet mod Bakken og Horsens.

Onsdagens kamp spilles klokken 18.30. Bakken må til kampen undvære Jonathan Galloway, der har spillet kampe for sit hjemland Guam og først kom tilbage til Aarhus sent tirsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-udbrud med uformindsket styrke: På 24 timer er yderligere 39 århusianere testet positive

Aarhus For abonnenter

Venstre om rundhåndet idrætsudspil: Det ligner et lille hold-kæft-bolche

Aarhus

Liveblog: Pressemøde, hotspots og flere smittede - få overblik over coronasituationen i Aarhus

AGF

Efter afsked med AGF: Jakob Ankersen vender hjem til Esbjerg

Aarhus For abonnenter

Frustrationer i Solbjerg: En pose penge alene løser ikke foreningsidrættens pladsproblemer

Annonce