Annonce
Sport

Bakken Bears skal ikke i kamp i Basketligaen i de kommende uger

Ikke flere Bears-dunks i de kommende uger. Foto: Kim Haugaard.
Både Basketligaen og Dameligaen har suspenderet alle kampe i de næste 14 dage. Det rammer Bears og Aabyhøj IF.

BASKETBALL: De bedste danske basketballspillere kommer heller ikke i kamp i de kommende uger. Ligesom det indenfor fodbold og håndbold at suspendere alle kampe på såvel bredde -som eliteniveau føler kurvesporten nu også efter.

Onsdag besluttede Danmarks Basketball-Forbund at indstille alle aktiviteter op til Basketligaen (herrer) og Dameligaen. Herfra var det op til ligaerne selv at vurdere, hvorvidt man ville gennemføre de programsatte kampe.

Nu har både Basketligaen og Dameligaen så besluttet at lukke ned for alle kampe frem til foreløbigt 26. marts. Det betyder, at førerholdet i Basketligaen Bakken Bears og Aabyhøj IF på kvindesiden kan se frem til nogle uger uden ligakampe.

Der opfordres desuden til, at klubberne aflyser alle sponsoraktiviteter i perioden.

Det var i forvejen besluttet, at weekendens liga-kampe skulle spilles uden tilskuere – Bakken Bears skulle både i kamp fredag og søndag mod Horsens IC – men nu kan spillerne, der lige nu er på vej hjem fra Hviderusland efter at have kvalificeret sig til semifinalerne i FIBA Europe Cup, altså se frem til nogle uger uden liga-kampe på programmet.

Hvorvidt den aktuelle situation får konsekvenser for Bears’ videre færd i den europæiske turnering vides endnu ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

- Skal vi slice ham her? Truede ung mand med kniv og sparkede sidespejl af politibil

Annonce