Annonce
Sport

Bakken forlænger med "dansk" amerikaner

Keane Thomann. Arkivfoto: Ole Nielsen

Den tidligere Horsens-profil Keane Thomann er også i Bakken Bears i næste sæson.

BASKETBALL: I dansk basketball er der et par spidskompetencer, der kan gøre dig meget værdifuld. Og dem opfylder Keane Thomann.

Ét: Du må gerne være høj.

Keane Thomann måler 211 centimeter.

To: Du må meget gerne have et dansk pas, fordi så er der plads til flere amerikanere.

Keane Thomann har måske ikke noget dansk pas endnu, men han har været i Danmark i fem år, hvorfor han må optræde i Basketligaen på lige vilkår med danske spillere.

Med andre ord. Amerikanske Keane Thomann tæller fra næste sæson ikke med i kvoten på tre amerikanske spillere.

Og det gør ham attraktiv, selvom han i sine to år i Bakken Bears har siddet mere på bænken end været på banen.

Derfor har Bakken Bears allerede underskrevet en forlængelse af spillerens kontrakt, så han også er bundet til klubben for den kommende sæson.

- Det er dejligt at vide, at jeg vil være en del af denne fantastiske organisation næste sæson. Jeg er parat til at gøre mit bedste for denne klub, så vi kan fortsætte Bakken Bears historisk gode resultater. Jeg glæder mig til næste år, men der er stadig masser af arbejde at gøre i denne sæson, siger Keane Thoman i en pressemeddelelse.

- Keane er en rigtig dygtig spiller og et meget værdsat medlem af spillertruppen. Derfor har det haft høj prioritet at beholde Keane til næste sæson, understreger klubbens sportsdirektør, Michael Piloz.

Keane Thomann kom til Danmark i 2012, hvor han spillede for Horsens IC i to sæsoner og var en stor profil for østjyderne. Han trappede dog karrieren ned året efter og tog til 1. divisionsklubben BMI, hvor han blandt andet også trænede andre spillere.

Bakken Bears hentede i sommeren 2015 Thomann ind på holdet for at styrke bredden.

I denne sæson har han godt 14 minutter med sved på panden per kamp, fem minutter mere per kamp end i sin første sæson for Bears.

Keane Thomann og Bakken Bears skal i aktion næste gang i denne sæson 6. april, hvor man møder Svendborg Rabbits i den første semifinalekamp.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce