Annonce
Sport

Bakken-profil roser bundniveauet i lavtscorende affære

Bakken Bears scorede hele 25 point efter turnovers i kampen mod Horsens. Arkivfoto: Kim Haugaard.
Sejren mod Horsens var aldrig rigtig i fare.
Annonce

BASKETBALL: Adama Darboe kunne gå fra kampen mod Horsens IC med is på hånden.

- Jeg har det fint, jeg er bare ved at blive gammel, sagde han med et grin til nogle af de mange børn, der havde fundet vej til Vejlby/Risskov Hallen for at se topopgøret mellem det, der før kampen var de to eneste ubesejrede hold i basketligaen.

Efter søndagens sejr på 80-63, er århusianerne nu det eneste, der har et nul ud fra kolonnen med nederlag.

- Man ved aldrig helt, hvor godt ens topniveau er, men vores bundniveau er løftet gevaldigt. Det var noget af det, vi også kæmpede med, da vi spillede Champions League.

- De seneste to-tre uger er det gået den rigtige vej, og vi har kunne træne med høj intensitet, og jeg er glad for, at vi har fået sat en stime af kampe sammen med højt bundniveau, siger Adama Darboe kort efter kampen.

Basketligaen

  • Bakken Bears - Horsens IC 80-63
  • Periodecifre: (24-18), (9-7), (26-22), (21-16)
  • Bakken Bears: Michel Diouf 16, Ryan Evans 14, Chris Ortiz 11, David Efianayi Jr. 10, Tyler Ongwae 8, Darko Jukic 8, Morten Sahlertz 5, Simon Bjørnebo 3, Jonathan Galloway 3, Adama Darboe 2.
  • Horsens IC: Bakir Serdarevic 16, Lasse Elbæk Pedersen 13, Brandon Gilbeck 13.
  • Rebounds: Bakken 43, Horsens 43.
Annonce

Altid svært mod Horsens

I optakten til kampen sagde Horsens' Frederik Rungby, at han følte, at Horsens var kommet væsentlig tættere på Bakkens niveau i denne sæson. Det var blandt andet på grund af nye, dygtige amerikanere.

- Det er altid tæt, når vi møder Horsens, og det er svært at sige, om rivaliseringen mellem os er blevet tættere, for det er første kamp i sæsonen, og så manglede Horsens en af deres nøglespillere i Roberto Gallinat.

- Sidste år spillede vi også mange tætte kampe, selvom vi vandt 4-0 i finaleserien, og jeg synes, Horsens har fået et rigtig godt hold, siger Adama Darboe.

Søndagens kamp var dog aldrig rigtig tæt. Horsens kom foran 10-0 i første quarter, men fire treere i streg vendte billedet til 12-10. Horsens kom foran 13-12 på den efterfølgende scoring, men det var også sidste gang, udeholdet var i front.

- Vi har meget af spillet og står rigtig godt defensivt i dag. Der var mange, der bød sig til og fik scoret nogle point, selvom der ikke var nogen af os, der havde helt tur i den. Og så er det vigtigt, at vi trækker fra, når vi skal. Da vi pludselig kun er foran med syv, satte vi turboen på igen, siger Adama Darboe.

Og hånden? den skal nok blive klar til onsdagens kamp i Polen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce