Annonce
Sport

Trods sejr er Bakken-træner ikke helt tilfreds: - Der var stadig en del udfald i vores spil

Den tidligere bjørn Chris Nielsen startede på bænken men var kraftigt medvirkende til, at Randers aldrig helt mistede terræn til Bakken. Arkivfoto: Kim Haugaard.
Bakken havde nogle problemer med at presse op på Randers' dygtige trepointsskytter. Men Bakken var foran det meste af kampen og tvang Randers til at skulle jagte.

BASKETBALL: Bakken Bears er i pokalfinalen. Det står klart efter fredagens semifinale mod Randers Cimbria i den kompakte arena i Randers.

102-95 blev cifrene i Bakkens favør efter stort spil af blandt andet Ryan Evans, der var to assists fra at skabe en triple-double, mens Michel Diouf klart vandt den direkte centerduel mod Jonathan Jeanne, som randrusianerne kalder "Air France" med reference til, at centeren er lige så højt oppe som luftfartsselskabets fly.

Så sent som i mandags mødte de to hold hinanden i basketligaen, og her løb Randers med sejren. Her var både Jonathan Jeanne og forwarden Brantley Bynum den store årsag til uro, men de to blev lukket bedre ned og scorede kun 18 point tilsammen fredag aften.

- Vi scorer jo mere i dag, end vi gjorde sidst, og der er generelt bare et højere tempo i kampen i dag, der gav begge hold lov til at score mere. I dag var det så Randers, der hele tiden måtte catche up, og vi tænkte, at de måtte da begynde at brænde på et tidspunkt, og det gjorde de så også, siger head coach Steffen Wich.

Annonce

Pokalturneringen

  • Randers Cimbria - Bakken Bears 95-102 (42-50)
  • Periodecifre: (16-30) (26-20) (22-31) (31-21)
  • Randers Cimbria: Corey Silverstrom 22, Josh Fortune 19, Chris Nielsen 18, Rasmus Bach 11, Brantley Bynum 11, Alan Voskuil 7, Jonathan Jeanne 7.
  • Bakken Bears: Michel Diouf 18, Darko Jukic 18, Tylor Ongwae 17, Ryan Evans 16, Adama Darboe 13, Morten Sahlertz 8, Nimrod Hilliard 6, Jonathan Galloway 6.
  • Rebounds: Randers: 43, Bakken: 44.

Bakken Bears er med sejren klar til pokalfinalen 2. febuar i Forum Horsens.

Stadig en del udfald

Men på trods af sejren var cheftræneren ikke helt tilfreds. Han erkender, at det var bedre end i mandagens kamp mod Randers, men det var slet ikke en kamp uden fejl fra Bakkens side.

Hvis man ser statistikkerne var Bakken ellers ret suveræne. På nær de første minutter af kampen var holdet aldrig bagud, skudprocenten var samlet set bedre, og statistikken blev også vundet på både rebounds, assists og steals, mens holdet også leverede færrest turnovers.

- Vi var noget mere aggressive i dag, men der var stadig en del udfald i vores spil. Vi kender Randers, de skyder treere. Vi må simpelthen ikke blive overrasket over, at de skyder treere, siger Steffen Wich med henvisning til en af de punkter, hvor Randers var bedst i dag.

Hjemmeholdet satte nemlig over halvdelen af deres treere. "Borgmesteren af Randers" Chris Nielsen og guarden Corey Silverstrom satte tilsammen 33 point bag trepointslinjen, og hver gang de scorede, fik randrusianerne og publikummet en slags kunstig åndedræt i opgøret.

Men Bakken kunne gå fra opgøret velvidende, at de 8. februar skal spille pokalfinale i Forum Horsens. Bakkens modstander er dog ikke kendt endnu. Først søndag mødes Team FOG Næstved og Horsens i den anden semifinale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce