Annonce
Østjylland

Bakkeskolen indviede seks nye lokaler

Udvalgsformand Frands Fischer talte ved indvielsen. Pressebillede

Bakkeskolen i Hørninghar fået mere plads - men håber på en ny skole i løbet af få år.

Annonce
Fredag var trods en lidt grå himmel en glad dag på Bakkeskolen i Hørning. Et modulbyggeri af en ekstra knop på skolens bygninger med seks nye lokaler og et lille gruppe-/samtalerum kunne tages i brug.
Formand og næstformand for elevrådet, Josefine Kristensen og Simon Årsvold, stod parate med sakse. Pressebillede
Skolen har stigende elevtal, og de nuværende lokaler kunne ikke længere rumme de mange elever med de krav til undervisningen, som følger af den nye skolelov. Derfor var det en meget tilfreds skoleleder, Anne Grete Nydam, der kunne byde velkommen til formanden for børne- og ungdomsudvalget, Frands Fischer. I en kort tale fremhævede han sin glæde over, at der hele tiden kom nye børn til skolen.
Elevrådsformand Josefine Kristensen har netop klippet snoren. Pressebillelde
Anne Grete Nydam betegnede indvielsen som forretten i en større menu, der gerne skulle følges op af en modernisering af hele skolen - eller allerbedst af en helt ny skole, som hun ville glæde sig til at være med til at tage et spadestik til om få år. Derudover takkede hun skolens medarbejdere, arkitekt og firmaet Jytas, der har stået for byggeriet, inden hun udråbte tre hurraer for de nye bygninger.
Elever fra 3.B var ivrige for at tage deres nye lokale i brug. Pressebillede
Elevrådet har været medspiller under forløbet og blandt andet været på besøg på Jytas for at se de nye moduler. Elevrådsformand Josefine Kristensen klippede sammen med den ene af skolens pædagogiske ledere, Jane Lindner, det røde bånd, hvorefter skolens fire 3. klasser myldrede ind for at tage deres nye klasselokaler i brug.
Så er det ind og finde sin plads i det nye klasseværelse. Pressebillede
Lokalerne huser nu de fire 3. klasser og de øvrige lokaler giver rum til gruppearbejde for hele indskolingen, der hidtil ikke har haft den mulighed.
Desuden indgår lokalerne i fritiden om eftermiddagen i SFO. Ibrugtagningen betyder også, at der nu igen bliver lidt luft til grupperum i de øvrige fløje på skolen, der indtil i fredag har været fuldt optaget af klasser.
pcb
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Smittetallet skal bankes ned i Aarhus: Kommunens våben er masser af detaljerede data

Sport

Diego Maradona er død af hjertestop

Aarhus

Stabilt men alt for højt: Corona-smitten har stadig godt fat i Aarhus

Annonce