Annonce
Aarhus

Bandekonflikt fortsætter i Aarhus V: Mand stukket flere gange med kniv i nat

Arkivfoto: Kim Haugaard
Den igangværende konflikt i det nordvestlige Aarhus fortsatte i nat, da 24-årig mand blev stukket flere gange.

AARHUS: Knivstikkeri i Aarhus V natten til mandag puster til den igangværende konflikt mellem to grupperinger i det nordvestlige Aarhus.

Østjyllands Politi fik klokken 00.09 en anmeldelse om et slagsmål mellem en mindre gruppe personer på Sandkåsvej, der ligger inden for den oprettede visitationszone.

Politiet var hurtigt fremme og fandt en 24-årig mand, der flere gange var blevet stukket med kniv. Han blev kørt til skadestuen, hvor han blev behandlet for stikkene, men politiet oplyser, at han nu er udskrevet igen.

Tæt på gerningsstedet anholdt en patrulje en 24-årig mand, som foreløbigt er sigtet for forsøg på manddrab. Det skal nu vurderes, om der er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør senere i dag.

Politiet forklarer, at det er deres formodning, at knivstikkeriet bunder i den igangværende konflikt i Aarhus mellem to grupperinger.

Offeret ville heller ikke i denne sag tale med politiet om episoden, som det også var tilfældet, da konflikten eskalerede på Tage-Hansens Gade for et par uger siden.

Politiet hører meget gerne fra vidner, der har set episoden. Oplysninger kan gives via telefon 114.

Annonce

Knivstikkeriet natten til mandag skete det område, hvor politiet har oprettet en visitationszone i forbindelse med konflikten.

I tre uger har betjente kunnet foretage kropsvisitationer, undersøge tøj, biler eller andet for at finde ud af, om nogen har for eksempel våben på sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce