Annonce
Debat

Banderne skal ud af Aarhus: Jeg vil ikke have dem i vores by!

"Jeg har boet i Aarhus hele mit liv, og bandekriminaliteten er blevet mere grov og voldsom. Kynismen hersker, og utrygheden stiger. Mit nytårsforsæt er, at banderne skal ud af byen", skriver Anders Winnerskjold. Arkivfoto: Axel Schütt

DEBAT: Året hedder nu 2021. Og et af mine store ønsker for det kommende år er, at de hårdkogte kriminelle smides ud af Aarhus. Jeg vil ikke have dem i vores by!

I det forgangne år var der intet mindre end fem banderelaterede drab i vores by. Fire drab blev begået med skydevåben. I Aarhus. I lille Danmark. Det er næsten ikke til at forstå.


For i Aarhus vil vi ikke have bander. Vi vil have tryghed.


Jeg har boet i Aarhus hele mit liv, og bandekriminaliteten er blevet mere grov og voldsom. Kynismen hersker, og utrygheden stiger.

Mit nytårsforsæt er, at banderne skal ud af byen. Det er et forsæt, som jeg gerne vil have i flere år. For jeg vil ikke lade hårdkogte kriminelle definere bykvarterer og dele af byen.

Vi skal sætte tidligt ind i daginstitutioner og skoler. Vi skal sætte ind med beskæftigelse og sociale tilbud. Og så skal vi være konsekvente. Sammen med politiet skal vi stresse og bekæmpe banderne. Hver eneste dag.

For i Aarhus vil vi ikke have bander. Vi vil have tryghed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Er den mere skånsom eller er det bare snak? Sådan er den nye corona-lyntest

Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce