Annonce
Aarhus

Bandetilholdssted genåbnet: Politafspærring af klublokale ophævet

Det er på Kappelvænget i bydelen Herredsvang, hvor bandelokalet ligger. Foto: Google Streetview
Et klublokale i det nordvestlige Aarhus har siden april været afspærret. Men den afspærring bliver nu ophævet.
Annonce

AARHUS: Siden 11. april har et klublokale på Kappelvænget i det nordvestlige Aarhus været lukket, da det var tilholdssted for den ene af parterne i den verserende bandekonflikt, og Østjyllands Politi derfor frygtede angreb fra en rivaliserende bande. Men den afspærring bliver nu ophævet, fortæller politiet.

Fra torsdag klokken 11 er det derfor ikke længere strafbart at opholde sig i klublokalet, men det betyder ikke at Østjyllands Politi slipper grebet.

- Vi holder selvfølgelig nøje øje med stedet, og hvis konfliktbilledet ændrer sig, så er vi klar til udstede et adgangsforbud igen. Vi vurderer, at der fortsat er en konflikt, men der er færre voldelige sammenstød, og lige nu ser det ud til, at banderne holder sig mere i ro. Men vi fortsætter ufortrødent vores efterforskning af dem, og vi er helt klar til hurtigt at skrue op for vores indsats, hvis det bliver nødvendigt, siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

Tidligere på måneden blev visitationszonen i området ophævet, Østjyllands Politi vil fortsat have øget patruljering i området, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Noget for Aarhus? Billig og meget let letbane på vej

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Højer var bedst i fremragende AGF-indsats

Annonce