Annonce
AGF

Banen er sumpet: Kampen mellem AGF og Randers FC er aflyst

Sådan så banen på Ceres Park ud søndag eftermiddag - og så blev kampen aflyst. Foto: Jan Schouby
Udsættelsen skyldes de store mængder regn, der er faldet over Aarhus det seneste døgn.
Annonce

Det østjyske superliga-opgør, der skulle fløjtes i gang på Ceres Park søndag klokken 16, er udsat.

Det skriver 3F Superligaen på Twitter.

- Dagens kamp mellem AGF og Randers FC er udsat, da baneejerne ved inspektion i dag klokken 10 vurderer, at banen er sumpet, skriver 3F Superliga på Twitter søndag ved 11-tiden.

Udsættelsen skyldes de store mængder regn, der er faldet over Aarhus det seneste døgn, hvilket betyder, at banen på Ceres Park ikke er blevet klar og. Banen er simpelthen ikke i en stand, så kampen kan gennemføres.

– Vi beklager meget de gener denne aflysning påfører vores publikum, sponsorer, modstandere og alle andre involveret i kampen. Men efter en grundig vurdering – og i tæt samråd med Divisionsforeningen og Randers FC – har vi vurderet, at det ikke vil være muligt at gennemføre kampen i dag, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen, i en pressemeddelelse.

Han håbede til det sidste at kunne gennemføre kampen.

– Det er enormt ærgerligt, for vi havde glædet os til at starte foråret i dag med en stor kamp mod Randers FC. Så snart vi kender en ny kampdato, så melder vi den ud, og alle billetter købt til dagens kamp gælder naturligvis til den nye kampdato, oplyser Jacob Nielsen.

Publikum, der ønsker deres billet til dagens kamp refunderet eller på anden måde har spørgsmål i forbindelse med aflysningen kan rette henvendelse til AGF.

De store mængder regn, der er faldet over Aarhus de seneste par dage, er skyld i, at Superliga-opgøret mellem AGF og Randers FC søndag måtte aflyses. Foto: Jan Schouby
Annonce

Flere søndags-kampe aflyst

Ikke længe efter AGFs kamp mod Randers FC blev aflyst, tikkede endnu en aflysning i Superligaen ind.

Også kampen mellem AC Horsens og FC Nordsjælland, der skulle spilles på Right to Dream Park i Farum, er udsat. Her er det ikke regnmængderne, der er skyld i, at kampen ikke kan spilles søndag, men derimod vindforholdene.

- Da vi tjekkede banen halvanden time før kampstart, gjorde Farums sikkerhedsansvarlige opmærksom på, at nogle skilte i toppen af tribunerne havde revet sig løs, så der var ingen anden vej end at aflyse. Sikkerheden for spillere og tilskuere går forud for alt andet, siger dommeren Mikkel Redder til Horsens Folkeblad.

Der er endnu ingen nye kamptidspunkter for søndagens to aflyste kampe.

Senere søndag aften står der OB-Brøndby på Superliga-programmet. Kampen, der spilles i Odense, er ikke ramt af de samme udfordringer, som man er i Aarhus og i Farum.

I Odense har kampens dommer Michael Tykgaard sagt god for banen, og kampen spilles efter planen klokken 18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

AGF For abonnenter

Fem ting, David Nielsen kan bruge ferien på at gruble over: Blandt andet målmandsposten, spillestilen og Europa-udfordringen

Annonce