Annonce
Debat

Bazar Vest svarer på kritik: Vi følger naturligvis myndighedernes restriktioner

"Vi holder naturligvis kun delvist åben/lukket i overensstemmelse med myndighedernes restriktioner, så kun dagligvarebutikker mv. i Bazar Vest har åbent. Helt som anbefalet og som i andre butikscentre. Spisestederne har således også kun takeaway. Det er nøjagtigt efter myndighedernes forskrifter", skriver Ahmet Øcalan. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

DEBAT: I Stiften 22. december kritiserer Dansk Folkepartis byrådsmedlem Knud N. Mathiesen vores åbningstider i Bazar Vest. Vi kan berolige og må også afvise kritikken.

Vi holder naturligvis kun delvist åben/lukket i overensstemmelse med myndighedernes restriktioner, så kun dagligvarebutikker mv. i Bazar Vest har åbent. Helt som anbefalet og som i andre butikscentre. Spisestederne har således også kun takeaway. Det er nøjagtigt efter myndighedernes forskrifter.


Bazar Vest overholder naturligvis alle retningslinjer og restriktioner, som udsendes fra myndighederne. Det er vi meget opmærksomme på, hvilket vi også har været under hele pandemien, hvor vi løbende har haft et særligt samarbejde med myndighederne.


Der henvises i debatindlægget til en annonce i Stiften 20. december, hvilket er en annonce, som vi plejer at indrykke på denne tid af året. Annoncen har været bestilt, før den seneste nedlukning blev meldt ud. Vores åbningstider jævnfør annoncen er korrekte. Omfanget af butikker, som er åbne, kan vi forstå, at annoncen kan give et forkert billede af. Det beklager vi naturligvis. Vi har derfor også annulleret annoncer resten af året.

Bazar Vest overholder naturligvis alle retningslinjer og restriktioner, som udsendes fra myndighederne. Det er vi meget opmærksomme på, hvilket vi også har været under hele pandemien, hvor vi løbende har haft et særligt samarbejde med myndighederne om, hvordan vi kan bidrage til at oplyse vores besøgende om de restriktioner, der gælder. Vi har blandt andet bidraget med plakater på fem sprog og udbredelse af informationer om smitteappen.

Glædelig jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Sport

Kommentar: Knips, knips. Bakken Bears har i det skjulte skrevet dansk sportshistorie

AGF For abonnenter

Og her så nogle af de ting, vi har lært af de første AGF-testkampe

Annonce