Annonce
Sport

Bears kaster med bamser for børnenes skyld

For syvende år i træk lader Bakken Bears torsdag tilskuerne kaste med bamser når Team FOG Næstved gæster Vejlby-Risskov Hallen. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

BASKETBALL: For syvende år i træk opfordrer Bakken Bears fans til at tage en bamse med til basketball for at donere den til Børnenes Kontor.

Når den danske mester møder Team FOG Næstved torsdag i Vejlby-Risskov Hallen bliver det såkaldte Teddy Bear Toss afholdt. De fremmødte opfordres til at kaste en bamse på banen ved første trepointscoring til hjemmeholdet, som dermed doneres til Børnenes Kontor, der uddeler de plyssede som julegaver.

- Det er en god event, som betyder enormt meget for vores årlige juleuddeling til de familier, der ikke selv har råd, fortæller Hanne Lange, der er daglig leder hos Børnenes Kontor i Aarhus.

Bakken Bears' hovedsponsor Jutlander Bank har indkøbt 600 bamser som det er muligt at købe og kaste med under kampen - hvis man ikke ønsker at have sin egen med. Desuden har banken sørget for halv pris på indgangsbilletten.

Sportsligt skal Bakken Bears forsøge at udbygge sin suveræne sæsonstart til 10 sejre i træk mod et Næstved-hold, der efter en svag start på sæsonen har vundet de seneste tre kampe - senest over Randers Cimbria, der ellers var ubesejret i hele otte kampe.

Kampen begynder klokken 18.30 i Vejlby-Risskov Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce