Annonce
Bakken Bears

Bears løb israelere over ende: - Da de begyndte at holde sig på knæene, blev jeg glad

Bakken Bears-spillerne vandt onsdag med 20 point over Hapoel Tel Aviv. Foto: FIBA
Bakken Bears-træner havde svært ved at skjule sin tilfredshed med sit hold efter den første af to kvalifikationskampe til Champions League-gruppespillet.
Annonce

BASKETBALL: Hvis trænere gik og uddelte karakterer til sine spillere efter kampe, så tyder det på, at Bakken Bears' flok i Cypern havde fået et 12-tal af head coach Steffen Wich.

Han var svært begejstret over den præstation, århusianerne leverede i 91-71-sejren over Hapoel Tel Aviv i Champions League-kvalifikationen onsdag eftermiddag.

- Det kunne næsten ikke være bedre. I første halvleg tænkte jeg, at kampen måske ville være lige hele vejen igennem, men så mærkede Hapoel vores bredde og tempo. Da jeg så, at deres store spillere begyndte at stå og holde sig på knæene, blev jeg glad - det er et godt tegn, sagde Steffen Wich over en telefonlinje fra Cypern, hvor kampen blev spillet i en tom hal på grund af corona.


Da jeg så, at deres store spillere begyndte at stå og holde sig på knæene, blev jeg glad - det er et godt tegn.

Steffen Wich


Annonce

Hurtigløbere

Den israelske modstander spillede ligesom Bakken Bears sin første gældende kamp onsdag, så det er svært at vurdere, hvilken kvalitet modstanderen havde. Men det er et hold, der for et par måneder siden bed skeer med Israels basketballstolthed Maccabi Tel Aviv i det lokale slutspil.

Danskerne havde dog en fordel, fordi de har trænet sammen i længere tid, mener Steffen Wich.

- Vi skal ikke undervurdere, at vi har en bestyrelsesformand i Claus Hommelhoff, der har givet os lov til at være samlet siden 1. august. Hapoel har været samlet i nogle uger. Og lige nu er der altså ikke mange basketballspillere, der kan løbe fra vores folk - og vi har rigtig mange strenge at spille på når DeVaughn holder os inde i kampen i første halvleg og blandt andre Darko Jukic, Diouf og Dentmon spiller som de gør, sagde Steffen Wich, der desuden havde store roser til assistent Anders Sommer, der havde forberedt spillerne til punkt og prikke på trods af, at det ikke havde været muligt at se træningskampe med israelerne.

Annonce

Afgørende kamp fredag

Bakken Bears møder fredag vinderen af Mons (Belgien) og Anwil (Polen) om en plads i Champions League-gruppespillet.

De to hold mødes sent onsdag aften.

- Det er jo en lidt spøjs situation. Vores sejr betyder ikke noget hvis vi ikke også vinder om 48 timer. Lige nu er det nemme svar, at vores chancer for at gå videre er 50/50. Men vi skal bruge hele tiden op til på at forberede os, sagde Steffen Wich.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tømrerfirma konkurs: Byggetvisten på det tidligere Hotel Kongens Ege var med til at slå det sidste søm i kisten

Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Bakken Bears

Stort corona-udbrud i Bakken Bears: Over halvdelen af truppen testet positive

Annonce