Annoncørbetalt indhold

Bedemændene i Arden er klar til at hjælpe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er aldrig rart at skulle stå for begravelsen eller bisættelsen af et nært familiemedlem. Særligt ikke, hvis vedkommende ikke har efterladt sig en sidste vilje på det punkt. For ingen har lyst til at tale om penge, eller give sine nærmeste en begravelse, de ikke har ønsket. Det første gør bedemanden i Arden op med nu – og det andet kan de oftest også hjælpe dig med at undgå.

Tit er det først for alvor, når du står i bedemandsforretningen, at det går op for dig, at du har mistet et nært familiemedlem. For alle de praktiske gøremål omkring begravelsen eller bisættelsen gør døden meget mere konkret og mere nærværende.

Annonce

Samtidig sidder du tilbage med en frygt for, ikke at gøre det rigtige, eller ikke vælge det, som den afdøde har ønsket sig. Særligt svært er det, hvis vedkommende ikke har efterladt sig nogle konkrete ønsker til ceremonien. Eller I aldrig har talt om hverken tro eller ønsker til, hvad der skal ske.

Få hjælp hos den lokale begravelsesforretning i Arden

Men heldigvis er der hjælp at hente hos den lokale begravelsesforretning på Bette Roldvej i Arden. De har stået for både begravelser og bisættelser af folk af alle observanser, overbevisninger og meninger om døden, troen og den sidste rejse.

Derfor kan vi tit ud fra et par enkelte spørgsmål om vedkommende spore os ind på, hvad der er de rigtige valg i situationen”, fortæller bedemanden på Bette Roldvej i Arden.

Det gør det både nemmere og mere trygt for dig som efterladt.

Begravelse til fast pris

Mange bedemænd har det med enten at forbigå priserne, når de præsenterer de forskellige valgmuligheder, eller kun lige nævne dem kort.

For når nogen er død, er penge ikke noget, der bliver talt om. For ingen ønsker at give bedemanden indtryk af, at de er nærige, eller ikke har råd. Særligt ikke, når de samtidig gerne vil give den afdøde den bedst tænkelige begravelse, som kommer til at foregå helt i den pågældendes ånd.

Derfor har vi valgt at tilbyde begravelser og bisættelser til fast pris. Som udgangspunkt har vi tre forskellige pakker, som du kan vælge mellem. Så ved du præcis, hvad du får for pengene – og skal ikke til at stå og tage stilling til priserne på de enkelte ting, når du står hos bedemanden.

Det eneste, der kan risikere at komme en ekstraregning på, er, hvis vi skal køre længere end det antal kilometer, der er med i prisen. Og det kan højst løbe op i en hundrede kroner eller to”, slutter bedemanden på Bette Roldvej i Arden.

OBS: Bor du tættere på Hobro, så har Begravelse Til Fast Pris også en afdeling der. Du finder deres begravelsesforretning på Brogade 61 i 9500 Hobro. Og den populære bedemandsforretning er endda repræsenteret med endnu flere begravelsesforretninger i Nordjylland, som du kan se på deres hjemmeside.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.