Annonce
Aarhus

Befølt i vaskekælder: 44-årig nægtede, havde snittet kvinden med en dyne

En 42-årig kvinde følte sig meget krænket, da hun var i vaskekælderen for at vaske, og en mand klemte hende på ballen. Foto: Kim Haugaard
Da politiet ankom til stedet, sad manden på en stol i vaskerummets venterum.

AARHUS: En 44-årig mand blev onsdag ved middagstid sigtet for blufærdighedskrænkelse efter en situation i en vaskekælder på Hasle Centervej, skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

En 42-årig kvinde gik i vaskekælderen for at vaske noget tøj, og har efterfølgende forklaret politiet, at hun stod foran vaskemaskinen, da en mand kom gående bag ved hende og gik ind i hendes højre skulder, så hun måtte træde et skridt til siden.


Annonce

Manden nægtede dog at have befølt kvinden, men kunne ikke afvise, at han havde snittet hende med de dyner, han havde haft i hånden.

Døgnrapporten


Da hun kort efter var ved at tømme vaskemaskinen for tøj, kom manden igen gående bag ved hende, og denne gang tog han hende på højre balle og klemte til. Kvinden følte sig meget krænket og løb med det samme ud af døren og ud på parkeringspladsen.

Kvinden havde set manden før, men hun vidste ikke, hvad han hed. Da politiet ankom til stedet, sad manden på en stol i vaskerummets venterum.

På baggrund af kvindens oplysninger blev den 44-årige mand sigtet for blufærdighedskrænkelse. Manden nægtede dog at have befølt kvinden, men kunne ikke afvise, at han havde snittet hende med de dyner, han havde haft i hånden, da han var gået forbi hende.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce