Annonce
Østjylland

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Da beredskabet blev kaldt til bilbrand på Hadsundvej, måtte beredskabet bede politiet om hjælp, for deres egen sikkerheds skyld, oplyser beredskabsinspektør.
Annonce

Randers: En forholdsvis simpel melding om bilbrand natten til søndag udviklede sig til, at Beredskab og Sikkerhed Randers måtte have politiets hjælp til at skabe arbejdsro.

- Vi blev kaldt til Hadsundvej ved rundkørslen omkring midnat, til det, der blev kaldt en bilbrand, men det viste sig nu at være en kølerslange, der var hoppet af og og gav en masse damp fra sig. To grupper af unge var forsamlet, og vi måtte have politiet derop, for vores egen sikkerheds skyld, for de unge ræsede rundt om ørerne på os, siger beredskabsinspektør Jørgen Hansen, der tilføjer, at det ikke udviklede sig til ballade.

- Men de unge var da ikke blege for at hente dåseøl op ad bagagerummet, selv da politiet var til stede, siger beredskabsinspektøren.

Vagtchef hos Østjyllands Politi, politikommissær Peter Hunniche, kan bekræfte, at politiet klokken 00.14 sendte en patrulje til Hadsundvej i Randers.

- Her var omkring 20 unge forsamlet, men der var ro på da vi ankom, siger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyhedsdirektør ser frem til at vise forbudte optagelser fra plejehjem

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

Annonce