Annonce
forside

Bestseller køber strøgejendom i Aarhus for trecifret millionbeløb

Bestseller med Anders Holch Povlsen i spidsen har købt strøjejendommen på hjørnet ved Salling af Aarhus-milliardæren Ib Nymark Hegelund. Foto: Michael Svenningsen

Bestseller-koncernen er igen på opkøb i Aarhus City og har for 150 millioner kroner købt en strøgejendom på Søndergade, hvor konkurrenten H&M er lejer.

AARHUS: Strøgejendommen, der huser tøjkæden H&M, på Søndergade 39-41 skråt overfor Salling er i en intern handel mellem to Aarhus-milliardærer blevet solgt for 150 millioner kroner.

Køberen er et selskab under tøjkoncernen Bestseller, Bestseller Stores Denmark, der i forvejen ejer godt en snes midtby-ejendomme i Aarhus.

Det skriver Ejendomswatch.

Ejendommen var før ejet af et schweizisk selskab, som civilingeniør Ib Nymark Hegelund, står bag. Både Ib Nymark Hegelund og Anders Holch Povlsen, der står bag Bestseller, er blandt danmarks rigeste mænd.

Ib Nymark Hegelund var - indtil han satte sin villa på Fedet i Risskov til salg - stort set gået under offentlighedens radar. Men da villaen blev sat til salg som Jyllands dyreste for 50 millioner kroner vakte det opsigt. Villaen blev i øvrigt solgt i 2015, da Ib Nymark Hegelund rykkede til Schweiz med sine selskaber. Civilingeniøren skabte sig sin formue, da han solgte virksomheden Denmark Enzymes, der havde base i Lystrup nord for Aarhus

Det seneste årsregnskab for Ib Nymark Hegelunds koncern, IMBTech viste et underskud på 917 millioner kroner, og det kan være årsagen til salget fra selskabet, der stadig har en pæn egenkapital på 2,9 milliarder kroner. Den offentlige vurdering på den attraktive strøgejendom overfor Salling lå på 69,5 millioner kroner, så der er tale om en pæn fortjeneste ved salget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye beregninger: Det vil der ske med biltrafikken, hvis man gør bus og letbane gratis i Aarhus

Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Aarhus

Mulige problemer med letbanen torsdag: Udstyr til forebyggelse af is er endnu ikke fuldt i drift

Aarhus For abonnenter

Nelson boede 14 år i en flygtningelejr: - Det betyder alt for mig at blive dansk statsborger

Annonce