Annoncørbetalt indhold

Betagende Underholdning Med Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Storhittende underholdning

Et underholdende indslag til den festlige anledning som konfirmationen, brylluppet eller julefrokosten, der viser sig som værende mere og mere populær, er at booke en professionel tryllekunstner. Et vaskeægte trylleshow er en sikker og på alle måder vindende underholdning, der bibringer latter, spænding og magiske genistreger med sig.

Annonce

Professionel tryllekunstner og underholder Nicolaj Mogensen har i mere end 14 år haft trylleriet som sin helt store passion. Han er stilsikker, moderne og nytænkende, når han træder på scenen som magisk underholder og entertainer.

Festdeltagerne forkæles med hans imponerende parade af kvalitetseffekter, samtidig med at latteren får frit løb. Nicolaj er en helt unik og særlig performer, der bare må opleves.


Tryllekunstner Nicolaj Mogensens baggrund

Gennem ungdommen tog tryllekunsten kun til i Nicolajs liv, og han satte sig målet om at blive professionel og førende indenfor faget. Det krævede ualmindeligt hårdt arbejde og en masse bump på vejen, men i 2017 indfriede han målet om udelukkende at kunne leve af trylleriet.

Nicolaj havde gennem årene arbejdet i en fritids- og ungdomsklub, hvor klubbernes medlemmer agerede frivilige testpersoner for alle hans magiske påfund. Arbejdet med børn og unge gav Nicolaj stor erfaring i, hvad det vil sige at optræde og performe for andre. Det har i dag givet sig udslag i, at én af hans mest overbevisende egenskaber netop omhandler publikumskontakt. Allerede fra start får han alle gæsterne med sig, og bl.a. derfor er trylleshowet et ”must watch”.


Ualmindelig morsom underholder

I kombination med utrolige tricks, er Nicolaj samtidig typen, der sætter humoren højt på prioriteringslisten, når han optræder. Derfor bruger han store mængder af sin tid i forberedelsesprocessen på at indskrive en masse humoristiske indspark, der med garanti skaber grin og genlyd.

I kraft af adskillige morsomheder og finurlige formuleringer i løbet af trylleshowet, føler alle involverede sig godt underholdt. Ultimativt er det lige netop dét, der gør Nicolajs trylleshow mindeværdigt.


Skræddersyet festarrangørens behov og forventninger

Én blandt mange årsager til Nicolajs høje og stadigt stigende popularitet består i, at han er umådelig lydhør overfor arrangørens tanker, forestillinger og forventninger til underholdningen. Showet skabes på baggrund af gensidig dialog om, hvad der skal/kan/bør inddrages i trylleshowet. At inddrage arrangørens tanker er en essentiel del af processen, når Nicolaj bookes. Arrangøren kender utvivlsomt gæsterne bedst, så at konstruere showet i samråd med denne, er for Nicolaj yderst vigtigt. I samtlige tilfælde skaber det et ganske unikt og personligt bånd mellem performer og deltagere.


Modernitet

At leve alene af at være tryllekunstner, er bestemt ikke noget, alle bare kan gøre. Langt de fleste tryllekunstnere kommer aldrig videre end statussen som hobbytryller. Det har Nicolaj formået. Han optræder i dag aktivt som tryllekunstner til festen rundt i hele Danmark. Spørger man Nicolaj selv, hvordan det har kunnet lade sig gøre at leve af trylleriet, er hans svar enkelt: Han skiller sig ud.

Nicolaj er ikke den stereotype tryllekunstner, der af lægfolk har et noget blakket og til tider uambitiøst ry. Tværtimod skiller han sig ud med sin moderne karakter og ekstraordinært høje energiniveau, der gør ham fascinerende og betagende at lade sig underholde af. Han er original og gør alt for, at gæsterne skal opleve et trylleshow i absolut topklasse.

Den moderne tryllekunstner, Nicolaj identificerer sig med, bruger ikke rekvisitter som duer, reb eller tryllestav under dennes optræden. I Nicolajs verden er rekvisitter som disse ”outdated” og er dermed sværere for gæsterne at forholde sig til. I stedet benytter han sig bl.a. af professorterninger og kæmpekort, som publikum i højere grad kan forholde sig til og genkende fra nutiden.


Oplev Nicolajs trylleshow allerede i dag

Slutteligt en anbefaling: Nicolajs fantastiske og dybt fascinerende trylleshow skal i dén grad opleves. Uanset om selskabet er ungt, voksent, ældre eller en god blanding af disse, er Nicolajs show helt ideelt som underholdning, hvis festen skal have et ekstra hak op og huskes.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.