Annonce
forside

Betjent fra Midtjylland brugte sin fridag i Aarhus: Endte med at anholde tyv

Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

En betjent, der egentligt havde fri, fik torsdag øje på en mand med en bushammer i hånden. Betjenten fulgte efter manden, som endte torsdag formiddag i håndjern.

AARHUS: En kvindelig betjent var torsdag taget med familien på hyggetur i Aarhus. Men hyggen blev sat på pause, da kvinden måtte skrue bissen på, vise sit politiskilt og smække håndjern på en mand i Grønnegade i Aarhus.

Kvinden arbejder normalt hos Midt- og Vestjyllands Politi, og torsdag formiddag fik hun øje på en mand, der kom gående i Grønnegade med en rød bushammer i hånden.

Hun holdt skarpt øje med manden, der flere gange rykkede i opgangsdøre på vejen. Da manden gik ind i en gård, fulgte hun efter, uden at han opdagede det. Her så hun, hvordan han gik ind i et værksted og kom tilbage med en værktøjskasse og noget værktøj i hænderne.

Hun fortalte manden, at hun var fra politiet og bad ham sætte tingene og blive på stedet. Det nægtede han, og betjenten måtte derfor anholde manden og ringe efter kollegerne fra Østjyllands Politi, mens hun holdt ham fast.

Da de kom frem, var manden stadig særdeles usamarbejdsvillig og råbte flere ukvemsord af patruljen. Det lykkedes dog betjentene at få ham med på stationen, hvor han blev sigtet for indbrud, for at modsætte sig anholdelse, og for at true og fornærme betjentene.

Herefter kunne den kvindelige betjent vende tilbage til familieturen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Feststemte AGF-fans indtog Tangkrogen

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce