Annonce
Østjylland

Betjent måtte tjekkes for røgforgiftning efter Kilden-brand

Fire personer måtte tilses af en læge efter de havde indåndet den voldsomme røg fra søndagens brand i Kilden. Ingen er dog kommet alvorligt til skade. Foto: Lars Juul

Horsens: En betjent og tre civile måtte til tjek for røgforgiftning efter den voldsomme brand, der hærgede Kilden i det centrale Horsens søndag aften.

- De tre personer var til stede ved Kilden, da branden brød ud, mens betjenten ankom som en af de første. De blev alle hurtigt udskrevet, og ingen af dem var kommet alvorligt til skade, oplyser vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

I forbindelse med branden blev der udsendt sirenevarsel, og politiet anmodede folk i nærheden af branden om at gå indendøre og lukke vinduer og døre, da det var usikkert, om den sorte røg, der væltede op fra taget i forbindelse med branden kunne være giftig. I beredskabsmeddelelsen blev borgerene opfordret til at søge læge, hvis de følte sig dårlige.

Ifølge indsatsleder hos Sydøstjyllands Brandvæsen Dennis Ottosen udviklede branden den kulsorte og meget kraftige røg, fordi det er isolerings- og bygningsmateriale, der er brændt.

Efter ca. tre timer lød sirenen igen, og horsensianerne kunne igen gå på gaden uden fare for røgforgiftning.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce