Annonce
112

Betjente med maskinpistoler anholdt efterlyst mand

"Hvad sker der dog", må borgerne i Terp have tænkt, da maskinpistolbevæbnede betjente meldte deres ankomst. Normalt er Terp et ganske fredeligt sted. Foto: Local Eyes
Kampklædte betjente med hunde strømmede ind i lille by nord for Aarhus.

Terp/Aarhus: Den lille by Terp nord for Aarhus blev fredag aften nærmest invaderet af kampklædte betjente bevæbnet med maskinpistoler.

Desuden var der hunde på arbejde i byen.

Østjyllands Politi oplyser, at betjentene ledte efter en mand, som var efterlyst i forbindelse med "en voldelig hændelse" tidligere på dagen.

Betjentene fandt ham dog ikke i Terp, og cirka klokken 19 måtte aktionen afblæses.

Til gengæld fik politiet fat i den eftersøgte kort før klokken 20 fredag aften - dog ikke i Terp men i Aarhus.

Vagthavende hos Østjyllands Politi kunne fredag aften ikke sige noget om årsagen til, at manden blev anholdt.

- Vi bliver nødt til først at danne os et overblik over, hvad der er op og ned i denne sag, og det er vi i gang med nu ved hjælp af afhøringer, forklarede vagthavende.

Annonce
Betjentene fandt ikke manden, de ledte efter, i Terp. Til gengæld lykkedes det at anholde ham fredag aften i Aarhus. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce