Annonce
112

Bevidst påkørsel og knivstikkeri: 22-årig overfaldet af flere mænd

Episoden skete på Herredsvej i det nordvestlige Aarhus. Foto: Google Streetview
En 22-årig mand blev onsdag aften overfaldet i sin bil på Herredsvej i det vestlige Aarhus.

AARHUS V: En anmeldelse om et færdselsuheld til Østjyllands Politi viste sig onsdag aften at rumme en noget større historie end først antaget - den endte nemlig med både at handle om en bevidst påkørsel og et knivstikkeri. Klokken 22.28 fik politiet en anmeldelse om, at to biler var stødt sammen på Herredsvej. Og så udviklede sagen sig.

Ifølge politiets oplysninger kørte flere mænd efter en bil, som en 22-årig mand sad i. På et tidspunkt kørte en af bilerne direkte ind i bilen med den 22-årige, og da den standsede, overfaldt mændene den 22-årige, mens han sad i bilen. Da overfaldet var slut, gik det op for den 22-årige, at han undervejs også var blevet stukket med en kniv.

Da politiet kom frem til stedet, fandt de den 22-årige mand, som efterfølgende blev behandlet for sine skader på sygehuset. Østjyllands Politi går derfor nu i gang med at efterforske episoden yderligere, blandt andet vil politiet undersøge, om overfaldet kan hænge sammen med knivstikkeriet tirsdag i Frydenlundscentret.

Østjyllands Politi har allerede intensiveret patruljeringen og indsatsen i Aarhus V efter episoden tirsdag aften og fortsætter med den øgede opmærksomhed i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

SF's lønloft lugter af misundelse

Skal der været loft på, hvor meget en topchef i en privat virksomhed i Danmark må tjene? Ja, det mener SF, som torsdag aften kom på banen med et forslag, hvor man vil komme uligheden i samfundet til livs ved at diktere, at en topchef maksimalt må tjene 20 gange så meget som virksomhedens lavestlønnede. Diskussionen er væsentlig. Det er den. Uligheden i samfundet er altid relevant at tage fat i og have fokus på, men at tro, at vi kan og skal løse det hele med strammere regler, er ikke ligefrem den mest sympatiske vej at gå. Det hele bliver serveret af SF's Jakob Mark med et citat om, at han ikke forklare, hvorfor der er mennesker, der skal tjene 36 millioner kroner om året. Det er simpelthen for nemt og uden for kontekst at servere et politisk forslag med sådan en tagline. Det svarer til at himle op over, at der er fodboldspillere, der tjener en kvart milliard om året og derfor vil regulere det. Ja, beløbene kan virke absurde, men hvis virksomheden eller fodboldklubben tjener dobbelt så mange penge i dag som for ti år siden, blandt andet fordi topchefen eller fodboldspilleren gør det fremragende, er det så ikke fair, at deres løn også stiger 100 procent, så lønningerne følger med omsætningen? Håbet med SF's forslag er selvfølgelig, at den med den laveste løn kommer tættere på toppen, og derfor udjævner uligheden, men det er forslaget ingen garanti for. Lønloftet kan også betyde, at topchefen blot får mindre i ren løn og dermed betaler mindre til statskassen, for så at få resten af lønnen på den ene eller anden kreative måde.

112

Glohed skorsten startede brand i byhus i Aarhus: Beboerne opdagede selv flammerne i kælderen

Annonce