Annonce
112

Bevidst påkørsel og overfald med kølle og kniv: 19-årig varetægtsfængslet efter uro ved Frydenlund Centret

En 19-årig mand blev mandag fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for grov vold efter en bevidst påkørsel og overfald med kølle og kniv. Foto: Axel Schütt
En ulmendende uro prægede Aarhus V i starten af december 2019, hvor en ung mand blandt andet blev overfaldet af maskerede mænd og stukket med kniv i låret.
Annonce

AARHUS: En 19-årig mand blev mandag ved Retten i Aarhus varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for grov vold ved sammen med flere andre at have påkørt en 25-årig mands bil og overfaldet ham med kølle og kniv.

Overfaldet skete 4. december 2019, hvor Østjyllands Politi fik en anmeldelse om, at to biler var stødt sammen i et færdselsuheld på Herredsvej. Det viste sig at være en bevidst påkørsel. Ifølge politiets oplysninger kørte flere mænd efter den bil, som den 25-årige sad i, og på et tidspunkt kørte en af bilerne direkte ind i bilen med den 25-årige.

Da den standsede, overfaldt mændene den 25-årige, mens han sad i bilen, og efterfølgende gik det op for ham, at han havde fået flere knivstik i benet.

Annonce

Trillegården versus Brabrand

Påkørslen og overfaldet skete på et tidspunkt, hvor en ulmende uro prægede Aarhus V. Aftenen inden påkørslen løb en gruppe maskerede mænd ind i Frydenlund Centret og stak en 18-årig mand i låret. Han pådrog sig overfladiske sår, mens to andre blev ramt af peberspray. Flere patruljer ankom hurtigt til stedet, og i forbindelse med politiets efterforskning blev en 16-årig dreng anholdt og sigtet for grov vold.

Knivstikkerierne førte i en periode til ekstra patruljering i området, som del af en plan for, hvordan Østjyllands Politi kunne dæmpe den ulmende uro.

Ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger var det personer med relation til bydelene Trillegården og Brabrand, der blandt andet var involveret i episoderne, og årsagen skulle angiveligt skyldes personlige stridigheder - og ikke gruppestridigheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fuldt hus i de hvide test-telte: Ingen ledige tider før weekenden

Aarhus

Kraftig stigning: Hver fjerde nye coronasmittede i Danmark kommer fra Aarhus

Aarhus

Politiet øger patruljeringen i Aarhus: Klar med hotspots, hvis det bliver nødvendigt

Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

Danmark

Kåre Mølbak kan ikke anbefale fase 4 af genåbning

Annonce