Annonce
Navne

Bevilling til Center for Digital Pædagogik i Viby: Kampagne skal lære børn og unge at færdes mere sikkert online

Faglig leder og redaktør Lars Esmarch fra Center for Digital Pædagogik (CfDP) i Viby har modtaget 892.279 kr. fra TrygFonden til et projekt, der skal forebygge, at børn og unge bliver udsat for økonomisk kriminalitet i computerspil. Pressefoto

Bevilling: Faglig leder og redaktør Lars Esmarch fra Center for Digital Pædagogik (CfDP) i Viby  har modtaget 892.279 kr. fra TrygFonden til et projekt, der skal forebygge, at børn og unge bliver udsat for økonomisk kriminalitet i computerspil.

Centret har 15 års erfaring med rådgivning af børn og unge på nettet og driver bl.a. hjemmesiden scammed.dk, som er en rådgivningsside for børn og unge, der er blevet snydt i handel med skins. Skins er samlerobjekter i computerspil, og mange unge besidder i dag skins for flere tusinde kroner, som de køber og sælger på nettet.

Mange børn og unge bliver narret til at sende skins eller penge for skins uden at få sendt noget den anden vej. I nogle tilfælde skaffer digitale tyve sig adgang til den unges konto og overfører skins til sig selv.

Med donationen vil CfDP bl.a. udvikle digitale videnskampagner, som klæder børn og unge på til at færdes mere sikkert i deres onlineliv. Målet er at lære børn og unge at genkende forskellige typer snyd og få forståelse for konsekvenserne ved at snyde andre børn og unge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce