Annoncørbetalt indhold

Bidrag til den grønne omstilling med en varmepumpe

PR-foto credit

"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"Annonce

Opvarmer du dit helårshus eller sommerhus med el, gas eller olie? Hvis du vil gøre noget godt for miljøet, bør du skifte til en varmepumpe. En varmepumpe er et varmeanlæg der kan kan installeres i alle hjem. En varmepumpe nedsætter CO2 aftrykket fra opvarmningen af din bolig markant, og så sparer du samtidig penge. En varmepumpe er nem og hurtig at installere. Hvis du overvejer at investere i en varmepumpe, så har novasolar.dk alt i varmpepumper. NovaSolar er en familiedrevet virksomhed, der tilbyder landsdækkende montering og installation af varmepumper. NovaSolar har yderst fordelagtig luft til luft varmepumpe priser inkl montering, uanset hvad dit behov er inden for varmepumper.


Skån miljøet og din pengepung 

Med en varmepumpe skåner du først og fremmest miljøet, fordi det sviner mindre end opvarmning med olie og naturgas. Med en varmepumpe får du ikke mindst grøn samvittighed, men du reducerer ikke kun CO2-udledninger. Du kan faktisk reducerer din varmeregning med op til 70 %, da varmepumpen kun bruger omkring 25 % af hvad en normal elradiator bruger af energi. Derudover giver en en varmepumpe et stabilt og sundt indeklima, da den nedsætter luftfugtigheden og du kan finde varmepumper med filter, der filtrerer røg og støv væk fra luften. Og så kører anlægget helt af sig selv - du skal ikke fylde olie eller brændsel på, men blot sørge for et årligt serviceeftersyn for at sikre dens optmale funktion.


Luft til luft varmepumper 

En luft til luft varmepumpe en en let og omkostningsfri løsning, der passer ind i de fleste hjem. En luft til luft varmepumpe installeres på ydersiden af dit hus og omdanner varme og energi i luften udenfor til at skabe en god varme indendørs. Den pumpe altså varm luft ind i dit hjem, men generer samtidig 2-3 så meget varmeenergi, som den selv har brugt til at skabe varmen, der opvarmer dit hjem. Selv i det mest kolde vejr kan din varmepumpe skabe varme, og så kører den stort set lydløst.


Minimal vedligeholdelse 

NovaSolar er en VE-godkendt installatør af Energistyrelsen. De er også Panasonic Pro Partner, og dermed eksperter i panasonic varmepumper. Hvis du får monteret en varmepumpe har du 5 års garanti, men hvis du får varmepumpe service fra novasolar-service.dk giver de dig 2 års ekstra garanti. Uanset hvilket mærke du har, skal blot sørge for at bestille et årligt serviceeftersyn på novasolar-service.dk, så sikrer du dig at din varmepumpe bliver renset og vedligeholdt. På den måde vil din varmepumpes levetid og effektivitet blive øget."Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.