Annonce
Østjylland

Biffen klar med forpremiere på dansk gidseldrama

Hovedpersonen i filmen er den unge danske freelancefotograf Daniel Rye, spillet af lokale Esben Smed, th, der sad 398 dage som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien. Foto: Martin Dam Kristensen
Der er forpremiere på "Ser du månen, Daniel" i Biffen 19. august kl. 18. Der er tale om en filmatisering af Puk Damsgårds bestseller om den unge danske freelancefotograf Daniel Rye, der sad 398 dage som gidsel hos Islamisk Stat i Syrien.
Annonce

Odder: - Vi ønsker skabe et stærkt fællesskab blandt vores medlemmer af biografforeningen samt at give dem noget for pengene, så derfor holder vi en særlig forpremiere på den danske storfilm, "Ser du månen, Daniel" 19. august kl. 18. Medlemmerne af Biografforeningen kan komme ind til halv pris, fortæller biografleder i Biffen, Tomas B. F. Nørfelt i en pressemeddelelse.

Aftenen indledes med et kort oplæg om Biffen netop nu, hvor ledelsen i Biffen vil fortælle medlemmerne om kommende aktiviteter og film. Næste medlemsarrangement vil også blive annonceret.

Annonce

Scener optaget i Odder

I "Ser du månen, Daniel" fortælles den sindsoprivende historie om en af de mest spektakulære kidnapningssager i nyere tid. Publikum kan se frem til et højspændt og følelsesladet gidsel- og familiedrama.

"Ser du månen, Daniel" har en stor tilknytning til Odder, Aarhus og Østjylland. Filmens hovedrolleindehavere Esben Smed og Jens Jørn Spottag kommer fra Odder. Der er optaget scener i Odder til filmen. Esben Smed bor i Aarhus - og også den virkelige Daniel Rye bor i Aarhus. Desuden er Deluca Film, som holder til i Filmby Aarhus, co-producer på filmen.

Det er Niels Arden Oplev, der har instrueret filmen. Manuskriptet er skrevet af Anders Thomas Jensen. På rollelisten finder man også navne som Anders W. Berthelsen, Sofie Torp og Sara Hjort.

Odder Kommune ved borgmester Uffe Jensen har tilbudt en signeret bog, der udloddes blandt Biffens gæster til forpremieren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Helt friske corona-smittetal: Aarhus er stadig langt over grænsen for at blive grøn kommune

Aarhus

Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar: Antallet af smittede er nu oppe på 25

Østjylland

Manden bag en af Aarhus' største erhvervssucceser i ny bog: Succesfuld ledelse er ikke kompliceret

Annonce